FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

HELP! Black screen on Youtube app

48 posts
Thanks Meter: 1
 
By mybabysexy, Member on 1st June 2014, 06:33 AM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
Hi guys.

I need some help with my tablet. It cannot play videos on offical Youtube app (on Google Play). There's only sound, no video.
I tried reinstall Adove Flash and update it to the latest version but it isn't work.
I guess that's the app error, if i use chrome or the default browser youtube plays fine.

Please help me if you could, i am using Vido N90 FHD with 4.1.1 stock rom from Yuandao.

Thanks.

Image

YT app
d.f16.photo.zdn.vn/upload/original/2014/06/01/12/28/3022170627_180508397_574_574. jpg

Browser
d.f16.photo.zdn.vn/upload/original/2014/06/01/12/29/3022170957_807815874_574_574. jpg
p/s remove the space between . and jpg
 
 
1st June 2014, 07:20 AM |#2  
dagger's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Medieval period.
Thanks Meter: 2,407
 
More
Quote:
Originally Posted by mybabysexy

Hi guys.

I need some help with my tablet. It cannot play videos on offical Youtube app (on Google Play). There's only sound, no video.
I tried reinstall Adove Flash and update it to the latest version but it isn't work.
I guess that's the app error, if i use chrome or the default browser youtube plays fine.

Please help me if you could, i am using Vido N90 FHD with 4.1.1 stock rom from Yuandao.

Thanks.

Image

YT app
d.f16.photo.zdn.vn/upload/original/2014/06/01/12/28/3022170627_180508397_574_574. jpg

Browser
d.f16.photo.zdn.vn/upload/original/2014/06/01/12/29/3022170957_807815874_574_574. jpg
p/s remove the space between . and jpg

Let's see if this helps - go into Settings -> Applications ->All tab

Scroll down to YouTube - tap it. If running, Force Stop - then Clear data - then Clear cache.

Next - relaunch YouTube - and report back if this fixed anything or not.

Cheers..
2nd June 2014, 07:02 AM |#3  
mybabysexy's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by dagger

Let's see if this helps - go into Settings -> Applications ->All tab

Scroll down to YouTube - tap it. If running, Force Stop - then Clear data - then Clear cache.

Next - relaunch YouTube - and report back if this fixed anything or not.

Cheers..

so bad, it's still showing black screen.
It's weird that it still play audio from that video.
If I watch Youtube from the default Browser the video played fine.

Thanks for the advice anyway. Any more advice?
2nd June 2014, 07:08 AM |#4  
R_a_z_v_a_n's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter: 3,099
 
More
Quote:
Originally Posted by mybabysexy

so bad, it's still showing black screen.
It's weird that it still play audio from that video.
If I watch Youtube from the default Browser the video played fine.

Thanks for the advice anyway. Any more advice?

Try to unninstall Youtube app and install an older version. What version do you have now?
2nd June 2014, 07:31 AM |#5  
mybabysexy's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by R_a_z_v_a_n

Try to unninstall Youtube app and install an older version. What version do you have now?

I am using 5.6.36 from Play Store
2nd June 2014, 07:38 AM |#6  
dagger's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Medieval period.
Thanks Meter: 2,407
 
More
Quote:
Originally Posted by mybabysexy

I am using 5.6.36 from Play Store

Have you installed the twitter app?
Because after a bit of reserch, i came across few websites where people were having the same problem as you.(only audio)
It turned out that uninstalling the twitter app solved their problem..
2nd June 2014, 08:03 AM |#7  
mybabysexy's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by dagger

Have you installed the twitter app?
Because after a bit of reserch, i came across few websites where people were having the same problem as you.(only audio)
It turned out that uninstalling the twitter app solved their problem..

Yes, I have Twitter app. I'll uninstall it and report asap
2nd June 2014, 10:52 AM |#8  
mybabysexy's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by dagger

Have you installed the twitter app?
Because after a bit of reserch, i came across few websites where people were having the same problem as you.(only audio)
It turned out that uninstalling the twitter app solved their problem..

Nope, still not working.
Tried uninstall and reinstall old ver and new ver but same result.
2nd June 2014, 11:13 AM |#9  
R_a_z_v_a_n's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter: 3,099
 
More
Quote:
Originally Posted by mybabysexy

Nope, still not working.
Tried uninstall and reinstall old ver and new ver but same result.

Did you turned to run HQ videos? Try to turn off and see what happened.
2nd June 2014, 03:15 PM |#10  
mybabysexy's Avatar
OP Member
Flag Hanoi
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by R_a_z_v_a_n

Did you turned to run HQ videos? Try to turn off and see what happened.

i tried turn on and off HD and HQ for some vids but nothing happened.
I've downloaded Youtube like app and it's worked fine.
But I still prefer using the official one.
Thanks
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes