Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,412 Members 45,275 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] When Flashing ROM I lose Mobile Data Connection

Tip us?
 
yannibmbr1
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2010
Default [Q] When Flashing ROM I lose Mobile Data Connection

Hi there,
I've got an HTC One M8, on the T-Mobile Network. I recently unlocked and rooted my phone. I downloaded the Paranoid Android beta ROM and installed it along with gapps. All went smoothly and booted up fine. However, I noticed my phone wasn't connecting to LTE. All I could do was make phone calls. I tried flashing the ROM again, same issue. I then tried the Cyanogenmod ROM and also had the same issue, so I finally restored my phone's nandroid backup so I'm all good again.

But I'm curious what the issue might be. I also tried taking out and putting back in my SIM card etc. Is there something I'm missing that I need to do?
 
yannibmbr1
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by yannibmbr1 View Post
Hi there,
I've got an HTC One M8, on the T-Mobile Network. I recently unlocked and rooted my phone. I downloaded the Paranoid Android beta ROM and installed it along with gapps. All went smoothly and booted up fine. However, I noticed my phone wasn't connecting to LTE. All I could do was make phone calls. I tried flashing the ROM again, same issue. I then tried the Cyanogenmod ROM and also had the same issue, so I finally restored my phone's nandroid backup so I'm all good again.

But I'm curious what the issue might be. I also tried taking out and putting back in my SIM card etc. Is there something I'm missing that I need to do?
OKay, I was able to resolve this issue on my own. I changed my APN setting to utilize IPv6 and it's been running just fine. Go figure.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes