Post Reply

AOSP to Sense?

OP Galaxysm

2nd June 2014, 05:10 AM   |  #1  
Galaxysm's Avatar
OP Senior Member
Flag Mission
Thanks Meter: 570
 
3,205 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Hi guys...just got a question...if I flash aosp Rom and make a nandroid of Sense can I come back to it or I can't anymore? I have the m8 from T-Mobile. Thanks

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
2nd June 2014, 07:15 AM   |  #2  
XxKINGxX2580's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 56
 
244 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Galaxysm

Hi guys...just got a question...if I flash aosp Rom and make a nandroid of Sense can I come back to it or I can't anymore? I have the m8 from T-Mobile. Thanks

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

If you make a Nandroid backup on TWRP or CWM, or download the stock RUU, then you can always come back to stock.
The Following User Says Thank You to XxKINGxX2580 For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2014, 07:16 AM   |  #3  
Galaxysm's Avatar
OP Senior Member
Flag Mission
Thanks Meter: 570
 
3,205 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by XxKINGxX2580

If you make a Nandroid backup on TWRP or CWM, or download the stock RUU, then you can always come back to stock.

Thanks....so I have a sense nandroid. But want to try aosp then I want sense back then I restore nand. Nothing will happen?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
2nd June 2014, 08:44 AM   |  #4  
Nilsonf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 116
 
734 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by Galaxysm

Thanks....so I have a sense nandroid. But want to try aosp then I want sense back then I restore nand. Nothing will happen?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Correct. I used to switch back and forth between sense and aosp on the M7. As long as you have a backup you'll be good

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Nilsonf For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2014, 02:50 PM   |  #5  
Galaxysm's Avatar
OP Senior Member
Flag Mission
Thanks Meter: 570
 
3,205 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by Nilsonf

Correct. I used to switch back and forth between sense and aosp on the M7. As long as you have a backup you'll be good

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app

Nice thanks bro!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
2nd June 2014, 09:06 PM   |  #6  
XxKINGxX2580's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 56
 
244 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by Galaxysm

Nice thanks bro!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

The only thing is that's different is, if you decide to convert the phone to a GPE phone with the GPE RUU, you have to use the stock RUU to go back to sense.
The Following User Says Thank You to XxKINGxX2580 For This Useful Post: [ View ]
2nd June 2014, 09:11 PM   |  #7  
Galaxysm's Avatar
OP Senior Member
Flag Mission
Thanks Meter: 570
 
3,205 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by XxKINGxX2580

The only thing is that's different is, if you decide to convert the phone to a GPE phone with the GPE RUU, you have to use the stock RUU to go back to sense.

But if I don't want to turn It to GPE just custom Rom. Nothing will happen when I flash back to sense?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
2nd June 2014, 10:40 PM   |  #8  
XxKINGxX2580's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 56
 
244 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
No. It's fine.

The Following User Says Thank You to XxKINGxX2580 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes