Lenovo Officially Owns Motorola, Following ~$3 Billion Deal

Google is now officially no longer the owner American phone manufacturer … more

Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more

Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more

How to Play Music From Android Wear – XDA TV

Yesterday, we showed you how to do some advanced things with your Moto 360 quite easily … more
Post Reply

SOS. my phone stuck on EDGE

OP BlakeGuo

2nd June 2014, 04:20 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Since i changed a new rom(cm11) for my unlocked i747, I could not receive any hspa+ internet(I am using h2o). at the begining, i thought it was because of the lost imei, so i fixed it, but it was not working. then i opened *#*#4636#*#*, and selected wcdma perfered, it changed to h+, but about 1 min later, it turned back to Edge. if i select wcdma only, I can use h+ 1min and then no more signal even edge. also cannot make phone call and texting. i dont know why. the APN setting is right. and anyone tells me what should I do. thanks very much!
2nd June 2014, 07:13 AM   |  #2  
crazymonkey05's Avatar
Senior Member
Flag stilwell, OK
Thanks Meter: 218
 
1,116 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Try flashing your stock firmware your modems might be screwed up

Sent from my ATT Samsung Galaxy SIII using TapaTalk
2nd June 2014, 01:41 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by crazymonkey05

Try flashing your stock firmware your modems might be screwed up

Sent from my ATT Samsung Galaxy SIII using TapaTalk

i had tried some other rom. i even regressed it to the originally official rom. it was will EDGE. I wonder the possibility is that some important files has lost. but i didnt find any solutions.
2nd June 2014, 04:32 PM   |  #4  
crazymonkey05's Avatar
Senior Member
Flag stilwell, OK
Thanks Meter: 218
 
1,116 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
These seem like pretty routine questions but have you checked to see if another phone has the same reception problems?

Sent from my ATT Samsung Galaxy SIII using TapaTalk
2nd June 2014, 05:44 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 10
 
43 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by BlakeGuo

Since i changed a new rom(cm11) for my unlocked i747, I could not receive any hspa+ internet(I am using h2o). at the begining, i thought it was because of the lost imei, so i fixed it, but it was not working. then i opened *#*#4636#*#*, and selected wcdma perfered, it changed to h+, but about 1 min later, it turned back to Edge. if i select wcdma only, I can use h+ 1min and then no more signal even edge. also cannot make phone call and texting. i dont know why. the APN setting is right. and anyone tells me what should I do. thanks very much!

Try google ... peoplearmy LTE restore IMEI .... to get your LTE back. Let me know if you cannot find the link.

Good luck
2nd June 2014, 10:46 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by LARMYV

Try google ... peoplearmy LTE restore IMEI .... to get your LTE back. Let me know if you cannot find the link.

Good luck

I had fixed the IMEI, the number is exactly. but still not working on H+ internet.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes