Post Reply

[Q] Cannot intall TouchWiz 9.5

OP uukasz

27th May 2014, 11:04 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hi,
I'm new at rooting android but I followed steps given in thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358404
Every time when I try to install rom from zip i get message:

Code:
Can't open /sdcard/Touchwiz_RES_V9.5.zip
(bad)
Installation aborted.
I wipe memory before and after mounting Clockwork.

Does anyone know what can I do to install TouchWiz?
28th May 2014, 05:18 AM   |  #2  
eiPeiDweP's Avatar
Member
Thanks Meter: 6
 
55 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Revert Back to StockRom using Odin before installing Rooms. Or after you install Cwm,try mounting It.

Sent from my GT-S5830i using XDA Premium 4 mobile app
29th May 2014, 06:08 PM   |  #3  
amolgosavi's Avatar
Senior Member
Flag *MUMBAI*
Thanks Meter: 145
 
669 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by uukasz

Hi,
I'm new at rooting android but I followed steps given in thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2358404
Every time when I try to install rom from zip i get message:

Code:
Can't open /sdcard/Touchwiz_RES_V9.5.zip
(bad)
Installation aborted.
I wipe memory before and after mounting Clockwork.

Does anyone know what can I do to install TouchWiz?

Check file size u downloaded ..i think it is not downloaded full

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to amolgosavi For This Useful Post: [ View ]
3rd June 2014, 07:18 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by amolgosavi

Check file size u downloaded ..i think it is not downloaded full

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Thanks, you were right. Each of my browsers always downloaded file of size 39,9 mb (it should be 101mb). I don't know why.
But my friend downloaded full file successfuly and it works perfectly
3rd June 2014, 10:34 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by uukasz

Thanks, you were right. Each of my browsers always downloaded file of size 39,9 mb (it should be 101mb). I don't know why.
But my friend downloaded full file successfuly and it works perfectly

yey, you should check size or if possible MD5 sum to be 100% sure
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes