Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,866 Members 51,015 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Custom rom flashing problem

Tip us?
 
zaki_shan2009
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2014
Default Custom rom flashing problem

My Phone is Ace 3 (GT-S7272) ROOTED

i tried to make a custom rom with kitchen so i make a little changes on the stock rom

- Add Root Permission
- DeOdex
- Delete some apps i don't use and replaced them with ones i prefer

Build the rom and trying to flash it in Recovery mode

Wipe cache partition
Wipe Dalvik cache
Then Installed zip from sdcard

Everything tell now goes right and he says succesfully installed

BUT when i boot my phone i found NO Changes happened

everything is the same as i didn't flash any thing + Root acces removed

Can any one just tell me what happened and how can i fix this ?
 
Nasheich Xfiles
Old
(Last edited by Nasheich Xfiles; 3rd June 2014 at 10:52 PM.)
#2  
Nasheich Xfiles's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,946
Posts: 1,894
Join Date: Aug 2012
Location: Jakarta Utara

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by zaki_shan2009 View Post

My Phone is Ace 3 (GT-S7272) ROOTED

i tried to make a custom rom with kitchen so i make a little changes on the stock rom

- Add Root Permission
- DeOdex
- Delete some apps i don't use and replaced them with ones i prefer

Build the rom and trying to flash it in Recovery mode

Wipe cache partition
Wipe Dalvik cache
Then Installed zip from sdcard

you miss 1 thing, Wipe Data / Factory Reset


And next time, please posting in the "Android Q&A, Help & Troubleshooting" if you wanna ask something, this section for developers only, not for asking questions...



Indonesia Developer

From Indonesia, to peoples around the world..

Follow my
Facebook | Twitter | Google+ | Instragram | Blog

My Contributions on XDA
Roms, Guides, Apps, etc
 
zaki_shan2009
Old
(Last edited by zaki_shan2009; 4th June 2014 at 01:58 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by nasheich View Post
you miss 1 thing, Wipe Data / Factory Reset


And next time, please posting in the "Android Q&A, Help & Troubleshooting" if you wanna ask something, this section for developers only, not for asking questions...
Yes i didn't do that .. there is no way to apply rom without applying this option ?

This option will wipe everything on the phone right ?

AND iam Sorry about the wrong section .. i posted it previously on another section and they give me this link to this section so i posted it here .. Sorry again
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes