Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,743,029 Members 43,571 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

|HELP| baseband unknown and IMEI appears with null\null after flash new rom

Tip us?
 
sagytb
Old
(Last edited by sagytb; 3rd June 2014 at 08:38 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 302
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Question |HELP| baseband unknown and IMEI appears with null\null after flash new rom

I have tried to flash thew new official NE4 rom and since then i have no connection, baseband unknown and and IMEI appears with null\null
I have tried to restore my efs backup and same - no results.
I have tried to flash N9005XXUEND3_N9005OLBENC3_N9005XXUENC2_HOME.tar and same results
Any idea?
Samsung Galaxy S3
Android rom
 
Ratata82
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 162
Join Date: Jul 2006
Location: Esbjerg
Quote:
Originally Posted by sagytb View Post
I have tried to flash thew new official NE4 rom and since then i have no connection, baseband unknown and and IMEI appears with null\null
I have tried to restore my efs backup and same - no results.
I have tried to flash N9005XXUEND3_N9005OLBENC3_N9005XXUENC2_HOME.tar and same results
Any idea?
First try to flash a modem for your fw version. But actully I fixed one with the boot loop fix file
Try flashing this one
http://www.mediafire.com/download/k3...ringBackup.zip

Hopefully it will sove your problem
You can't kill it if it dosn't bleed
 
ricardo2256
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Ratata82 View Post
First try to flash a modem for your fw version. But actully I fixed one with the boot loop fix file
Try flashing this one
http://www.mediafire.com/download/k3...ringBackup.zip

Hopefully it will sove your problem
Which Note 3 model do you have?
 
sagytb
Old
(Last edited by sagytb; 4th June 2014 at 06:32 AM.)
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 302
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Thanks for the replay.
I have n9005 32gb and i fix the problem.
What I have find out that if u flash higher version of baseband u need to flash the same version that u had and not the base line.
At first I had the following rom:
9005XXUEND3_N9005OLBENC3_N9005XXUENC2_HOME
After a few weeks I flashed the following rom:
N9005DXUENE4_N9005OLCENE5_N9005DXUENE3_HOME
Yestarday I have tried to flash the following rom:
N9005ZHUENE6_N9005ZZHENE6_N9005ZHUENE6_HOME - it stuck in the end with ext4 image faliure.
I have tried to flash the first rom (the base line) 9005XXUEND3_N9005OLBENC3_N9005XXUENC2_HOME and the baseband was unknown, and when i flashed N9005DXUENE4_N9005OLCENE5_N9005DXUENE3_HOME, it fix the problem.
Samsung Galaxy S3
Android rom
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes