FORUMS

Google No Longer Sending Calendar SMS Notifications

In a not entirely surprising move, Google announced that it’s putting an … more

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

Change Default Player in Z2

Thanks Meter: 44
 
By deepsaha007, Senior Member on 3rd June 2014, 08:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
When ever i press play button on my beats tour its opening walkman app , I want to change it to any other app like payer pro.. how to do it ?

I cant find any way to change that . even I cannot set player pro as default player and not walkman app
 
 
3rd June 2014, 10:40 PM |#2  
BanziBaby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
More
Try looking in the Smart Connect app that comes with the phone, that allows you to specify what music player or other media app will launch.
4th June 2014, 08:57 AM |#3  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Flag Osijek
Thanks Meter: 5,660
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deepsaha007

When ever i press play button on my beats tour its opening walkman app , I want to change it to any other app like payer pro.. how to do it ?

I cant find any way to change that . even I cannot set player pro as default player and not walkman app

To to settings/app/all
Find Walkman(Music) click on it and clear data, cache and "default" if it's on.

Then try to open mp3 from browser (of course install another player first)

Sent from my C6903 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to funky0308 For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 09:53 AM |#4  
OP Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by funky0308

To to settings/app/all
Find Walkman(Music) click on it and clear data, cache and "default" if it's on.

Then try to open mp3 from browser (of course install another player first)

Sent from my C6903 using Tapatalk

tried now no music player opens up... button doesn't react...
4th June 2014, 09:57 AM |#5  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Flag Osijek
Thanks Meter: 5,660
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deepsaha007

tried now no music player opens up... button doesn't react...

OK...try this.
Download Root Browser from market.

Open it and find your mp3
Long press on file and you'll get this:


Hit "open with"

Click "always use this app" and choose your app/player



Sent from my C6903 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to funky0308 For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 09:59 AM |#6  
OP Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by funky0308

OK...try this.
Download Root Browser from market.

Open it and find your mp3
Long press on file and you'll get this:

Hit "open with"

Click "always use this app" and choose your app/player



Sent from my C6903 using Tapatalk

ok trying that...
4th June 2014, 10:26 AM |#7  
Mr.Rô's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 119
 
More
Disable Walkman?

Sent from my D6503 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes