Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

htc one m7 shows PROCESS COM.HTC.HTCDIALER ISN'T RESPONDING"Please help"

OP tfat1000

29th May 2014, 08:29 PM   |  #21  
tfat1000's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
@nkk71 i did what you told me and it worked but it keeps bootlooping even after i did a factory reset and wipe cache , what can i do to make it boot to the welcome screen


Sent from my iPod touch using Tapatalk
30th May 2014, 10:42 AM   |  #22  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,108
 
6,254 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by tfat1000

@nkk71 i did what you told me and it worked but it keeps bootlooping even after i did a factory reset and wipe cache , what can i do to make it boot to the welcome screen


Sent from my iPod touch using Tapatalk

if the ruu didn't fix it, then it's probably a hardware problem (since you dropped the phone) and you'll need to send it to repair.
sorry
30th May 2014, 05:05 PM   |  #23  
tfat1000's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I get it to stop rebooting it starts but the phone diale still mot working process com.htc.htcdialer isn't responding , i really dont know what it means can you suggest one last thing please so i can get it to work


Sent from my iPod touch using Tapatalk
30th May 2014, 05:15 PM   |  #24  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,108
 
6,254 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by tfat1000

I get it to stop rebooting it starts but the phone diale still mot working process com.htc.htcdialer isn't responding , i really dont know what it means can you suggest one last thing please so i can get it to work


Sent from my iPod touch using Tapatalk

unfortunately not, if the ruu didnt fix your radio/modem partitions, then i have no more ideas, sorry
30th May 2014, 05:17 PM   |  #25  
tfat1000's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Ok thank you for your help , you help me a lot


Sent from my iPod touch using Tapatalk
4th June 2014, 02:06 PM   |  #26  
Junior Member
Flag Copenhagen, Denmark
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Wink Temporary fix / workaround
Hi guys

I've might found a temporary fix / workaround. I had the exact same problem and tried multiple RUUs, ROMs and Radios in combination to try to fix the problem.

My problem was that my HTC One M7 kept restarting it self (only shortly after booting) and I also got the "Process com.htc.htcdialer isn't responding". Sometimes I got reception for a while but I lost it pretty quickly after each reboot. Sometimes it wouldn't even let me enter my SIM pin code after a reboot.

However, look at my reply in this thread (post #6): http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53147980

I've might found a temporary workaround which works for me!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes