Post Reply

[Q] 4G doesn't work when I installed GPE rom

OP leon912

2nd June 2014, 12:40 PM   |  #1  
OP Member
Flag Chengdu
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
After I installed a GPE version of rom, I found that my tmobile M8 can only works on 3G or HSPA mode.
Does any body face the same problem?
The 4G works fine on the stock rom.
3rd June 2014, 01:45 PM   |  #2  
Tidbits's Avatar
Senior Member
Flag Pearl City
Thanks Meter: 71
 
652 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
H = 4G there is no difference between those two.
4GLTE is self explanatory

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
4th June 2014, 06:19 PM   |  #3  
OP Member
Flag Chengdu
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Quote:
Originally Posted by Tidbits

H = 4G there is no difference between those two.
4GLTE is self explanatory

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Oh! That's good. Thank you!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes