Post Reply

[Q] Probam Problem

OP tejas2997

4th June 2014, 05:51 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
i am sorry for posting a new thread but it seems i cannot post in the probam thread because i have less than 10 posts.

After flashing the latest build in probam I didnt have playstore.. so i downloaded it from oogle and installed it. but even after clearing the cache i am getting a continuos fc in playstore .whoat should i do now??
4th June 2014, 06:51 PM   |  #2  
jackeagle's Avatar
Recognized Contributor
Flag XDA
Thanks Meter: 1,408
 
846 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tejas2997

i am sorry for posting a new thread but it seems i cannot post in the probam thread because i have less than 10 posts.

After flashing the latest build in probam I didnt have playstore.. so i downloaded it from oogle and installed it. but even after clearing the cache i am getting a continuos fc in playstore .whoat should i do now??

Hello...
You have to flash Gapps through recovery check OP for it...
The Following User Says Thank You to jackeagle For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 06:56 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Problem solved flashed the gaaps. Thanks for the help

Sent from my GT-I9082 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes