NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

help acro s stable kitkat rom

OP shibabz03

27th May 2014, 04:55 AM   |  #1  
shibabz03's Avatar
OP Senior Member
Flag Tokyo
Thanks Meter: 9
 
332 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Can you help me pick what kitkat rom should i use? I want a stable, fast and battery efficiet rom..
28th May 2014, 09:58 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by shibabz03

Can you help me pick what kitkat rom should i use? I want a stable, fast and battery efficiet rom..

Try the mokee rom.... i have been using it... It's stable , fat and battery efficient... can't post the link to the took... Google mokee hikari
29th May 2014, 01:15 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
271 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Does it still give root too all apps that want it, without asking?
30th May 2014, 07:55 AM   |  #4  
shibabz03's Avatar
OP Senior Member
Flag Tokyo
Thanks Meter: 9
 
332 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by cmr_noob

Try the mokee rom.... i have been using it... It's stable , fat and battery efficient... can't post the link to the took... Google mokee hikari

hi there.. how to install mokee?? is it just like the other custom rom installation?

wipe data/ factory
wipe cache
wipe dalvik
install zip

are those the steps? or do i need to format system as well?

already downloaded the file but im waiting for the confirmation of the steps..
Last edited by shibabz03; 30th May 2014 at 08:03 AM.
30th May 2014, 10:50 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
You don't need to format system... just flash the boot.img and then install it like any other custom Rom... If you need to grant root access to all apps without them asking for it .. You can change the settings in superuser to do that
4th June 2014, 02:27 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Thumbs up What version should i install first? Nightly or Release?
Quote:
Originally Posted by cmr_noob

You don't need to format system... just flash the boot.img and then install it like any other custom Rom... If you need to grant root access to all apps without them asking for it .. You can change the settings in superuser to do that

I went to the website bro. I saw 2 kinds of releases the nightyly and i think the other one is named RELEASE but i assumed it would be the official one they had an update in the nightly version this june 4 So i should just install the official release and OTA to the current nightyly build?
4th June 2014, 08:51 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
271 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Mekoo seems great. Tried the first unofficial that came. It has improved greatly. Ext_sd is working perfectly.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes