Post Reply

Help For RUU

4th June 2014, 11:04 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
Hi everyone

I have rooted my phone and I want to unroot it but I can`t find my RUU

would you please help me to find it ?

my phone is HTC One 801s

there is my phone information:
Code:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.56.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.23.3263.28
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 4.20.708.10
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: -------------
(bootloader) imei: ---------------
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0714000
(bootloader) cidnum: HTC__622
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 3920mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-f6d46eca
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
thanks in advance.....
4th June 2014, 12:18 PM   |  #2  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 343
 
1,162 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
I believe you can flash any ruu as you are s-off, however if you want your particular one then have a look at the site linked below. You may also have to write super cid to your device first though, quiet easy, just a simple fastboot command.

Www.htc1guru.com

There is however a whole thread devoted to your model of phone.
Last edited by Seanie280672; 4th June 2014 at 12:31 PM.
The Following User Says Thank You to Seanie280672 For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 06:56 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
thanks for your answer

but would you please tell me what is super cid ?!

and what is for ?
4th June 2014, 07:50 PM   |  #4  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,117
 
2,894 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pfsms

thanks for your answer

but would you please tell me what is super cid ?!

and what is for ?

you can either flash the 2.24.708.4 ruu from here or change your CID and MID to use another version RUU
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 07:57 PM   |  #5  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 343
 
1,162 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pfsms

thanks for your answer

but would you please tell me what is super cid ?!

and what is for ?

Your CID at the moment is HTC__622

Super CID is 11111111

You would then have to change your MID to the ROM version / area you want to flash.
The Following User Says Thank You to Seanie280672 For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 08:16 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: May 2014
Is It necessary to change my MID for installing RUU ?
4th June 2014, 08:18 PM   |  #7  
Seanie280672's Avatar
Senior Member
Flag Halesowen
Thanks Meter: 343
 
1,162 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pfsms

Is It necessary to change my MID for installing RUU ?

MID needs to match the RUU you are installing, so if you decide to run an RUU with an MID of PN0714000 which is the same as your then no need to change it.

If you want to install an RUU with a different MID then you need to change it.
The Following User Says Thank You to Seanie280672 For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 08:23 PM   |  #8  
clsA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,001
 
3,758 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by pfsms

Is It necessary to change my MID for installing RUU ?

Quote:
Originally Posted by Seanie280672

MID needs to match the RUU you are installing, so if you decide to run an RUU with an MID of PN0714000 which is the same as your then no need to change it.

If you want to install an RUU with a different MID then you need to change it.

a lot of times it's much easier to just get the decrypted RUU / Rom.zip
and edit the android_info.txt to match your model instead of changing CID and MID all the time

The Following User Says Thank You to clsA For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes