Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,239 Members 50,330 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Display problem

Tip us?
 
sadece12
Old
(Last edited by sadece12; 29th May 2014 at 07:50 PM.) Reason: forgot something
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2011
Phone [Q] Display problem

hey,
i had a broken screen, so i bought a new one and replaced it. as i tested it out, the display worked just with usb cable in. after i pluged everything in, the display worked normaly. then i build the phone together and i was happy over the new wonderful display. A few minutes later, the display startet to flicker. i pluged it in to charge and the display stoped working... i first thought it was the cable, witch wasnt pluged in. but as i opened again, i relised that is was pluged in good and when i press the power button there is a small unobtrusive reaktion. a realy dark white for a short time (i have an old tv off-switch). hmm is my new display broken? or am i doing something wrong. PLS tell me that i am doing something wrong and that my display is fine. eek: i am rly scared at the moment...

sadece
(sry for my english)

Edit: AHH i forgot that the Display did some crazy noise as it startet to flicker...
 
el_win80
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by sadece12 View Post
hey,
i had a broken screen, so i bought a new one and replaced it. as i tested it out, the display worked just with usb cable in. after i pluged everything in, the display worked normaly. then i build the phone together and i was happy over the new wonderful display. A few minutes later, the display startet to flicker. i pluged it in to charge and the display stoped working... i first thought it was the cable, witch wasnt pluged in. but as i opened again, i relised that is was pluged in good and when i press the power button there is a small unobtrusive reaktion. a realy dark white for a short time (i have an old tv off-switch). hmm is my new display broken? or am i doing something wrong. PLS tell me that i am doing something wrong and that my display is fine. eek: i am rly scared at the moment...

sadece
(sry for my english)

Edit: AHH i forgot that the Display did some crazy noise as it startet to flicker...

Same problem help please
 
TTG TriCkSh0tZz
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Jun 2014
Did you replace the digitizer or the actual screen?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes