Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone not launching after a CM Mod Install

OP makertoo

4th June 2014, 05:46 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 516
 
675 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by MaDaLiNoSt

SO, WHY YOU POSTED ON S6500 (GALAXY MINI 2 !) Q/A FORUM ?
Reported!

Hello, you are the one in wrong section. This is galaxy mini q/a section.

Sent from my GT-S5570 using xda premium
4th June 2014, 05:55 PM   |  #12  
MaDaLiNoSt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 165
 
439 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by Venkatesh

Hello, you are the one in wrong section. This is galaxy mini q/a section.

Sent from my GT-S5570 using xda premium

HELLLLOOOOOOO!!!!!!!! This post have been moved from sgm2 forum to mini at my request!
5th June 2014, 12:05 AM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Hy,
I just want you to know that I solved my problem. I used a Windows 7 session and the computer/odin/windows recognized my download mode. (Win 8.1: go hell!)
Anyway, you know the reste of the story. Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes