Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,773 Members 52,215 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Apps Crash After Cut or Copy

Tip us?
 
marcmarshall
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 26
Posts: 807
Join Date: Apr 2010
Location: Providence
Default Apps Crash After Cut or Copy

Lately anytime I select text in an app (browser, gmail, etc) the application crashes. I am totally stock and unrooted. WTF??
Samsung Galaxy SIII T-Mo, stock rooted root_66
Asus Transformer TF-701t- CROMi-X 7.0
Thanks to mrRobinson and sbdags!
 
Trevor_g
Old
#2  
Trevor_g's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 125
Join Date: Jul 2008
Whoa... that's super weird!

Factory reset. That would be my first move.

Sent from my K00C using Tapatalk
 
marcmarshall
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 26
Posts: 807
Join Date: Apr 2010
Location: Providence
Quote:
Originally Posted by Trevor_g View Post
Whoa... that's super weird!

Factory reset. That would be my first move.

Sent from my K00C using Tapatalk
Yes, that is a good possible solution but also one I try to put off. Re installing and re configuring is an ordeal. I also cannot recount the number of times I went that route and the problem persisted. That's why I post here first. That said, it might be the only option left now. Thanks.
Samsung Galaxy SIII T-Mo, stock rooted root_66
Asus Transformer TF-701t- CROMi-X 7.0
Thanks to mrRobinson and sbdags!
 
Trevor_g
Old
#4  
Trevor_g's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 125
Join Date: Jul 2008
I hear ya. It's a pain to do that for sure. Definitely a strange problem however... let us know if you find a solution other than factory reset.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
marcmarshall
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 26
Posts: 807
Join Date: Apr 2010
Location: Providence
Quote:
Originally Posted by Trevor_g View Post
I hear ya. It's a pain to do that for sure. Definitely a strange problem however... let us know if you find a solution other than factory reset.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Just did a quick check and after some weeks of consistent problem it looks like it may be gone. Strange. Maybe an update to some app that runs resident like Lastpass or something.
Samsung Galaxy SIII T-Mo, stock rooted root_66
Asus Transformer TF-701t- CROMi-X 7.0
Thanks to mrRobinson and sbdags!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes