Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] boot loop

OP kenny19978

4th June 2014, 09:49 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
help me! i just done something with my device using android tweaker pro and now my device turn into brick device..my phone is samsung galaxy core 18260..all i remember is i messed up the kernel part and change my device governer to battery saver..all of it..HELP ME!
4th June 2014, 10:46 AM   |  #2  
MirXas's Avatar
Senior Member
Flag Vilnius
Thanks Meter: 126
 
258 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kenny19978

help me! i just done something with my device using android tweaker pro and now my device turn into brick device..my phone is samsung galaxy core 18260..all i remember is i messed up the kernel part and change my device governer to battery saver..all of it..HELP ME!

1.) Remove and reinsert the battery
2.) Press and hold the VOLUME DOWN, HOME and POWER buttons at the same time
3.) When (if) the phone stops vibrating, release the POWER button and see if You enter "DOWNLOAD" mode disclaimer, and if You do, press VOLUME UP to enter DOWNLOAD mode.
4.) If You successfully entered DOWNLOAD mode, use this tutorial (skip steps 5 to 8) to flash the stock ROM for Your phone.

THIS is the latest stock ROM for your phone.

You're welcome.
Last edited by MirXas; 4th June 2014 at 10:48 AM.
The Following User Says Thank You to MirXas For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 06:23 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by MirXas

1.) Remove and reinsert the battery
2.) Press and hold the VOLUME DOWN, HOME and POWER buttons at the same time
3.) When (if) the phone stops vibrating, release the POWER button and see if You enter "DOWNLOAD" mode disclaimer, and if You do, press VOLUME UP to enter DOWNLOAD mode.
4.) If You successfully entered DOWNLOAD mode, use this tutorial (skip steps 5 to 8) to flash the stock ROM for Your phone.

THIS is the latest stock ROM for your phone.

You're welcome.

is it necessary to download stock rom from your own country?
5th June 2014, 08:17 AM   |  #4  
Mach5's Avatar
Senior Member
Delhi
Thanks Meter: 117
 
331 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by kenny19978

is it necessary to download stock rom from your own country?

Nope it's not at all necessary, anything will work. But you might use the one of your country for some preferences like language settings etc.

Sent from my GT-I8262 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Mach5 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes