Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Asian 32gb Gold G2 to European ROM

OP bill_viper

23rd April 2014, 08:51 AM   |  #1  
bill_viper's Avatar
OP Senior Member
Flag Kalamata
Thanks Meter: 10
 
276 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
More
Hello my friends, I've bought a Gold G2 32gb with ARE country code (United Arab Emirates) and software version D80220a-AME-XX, updated it OTA with the KitKat but the 4G/LTE isn't working.

What procedure should I follow to install a European KitKat ROM and have the 4G working? My device is 4G enabled (written in the box, and through dialpad's hidden menu I can enable 4G but when the device is rebooted the returns back to 3G).

I want my device to be completely stock and be able to have future OTA updates. I don't want root or custom rom.

Thanks guys,
Bill
5th June 2014, 02:31 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by bill_viper

Hello my friends, I've bought a Gold G2 32gb with ARE country code (United Arab Emirates) and software version D80220a-AME-XX, updated it OTA with the KitKat but the 4G/LTE isn't working.

What procedure should I follow to install a European KitKat ROM and have the 4G working? My device is 4G enabled (written in the box, and through dialpad's hidden menu I can enable 4G but when the device is rebooted the returns back to 3G).

I want my device to be completely stock and be able to have future OTA updates. I don't want root or custom rom.

Thanks guys,
Bill


Hi Bill,
Im having the same problem, was wondering if you managed to solve the problem ?


Cheers
Mark
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes