Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,836 Members 41,987 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] T-mobile got bootloop after s-off

Tip us?
 
NewbieFound
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by nicknc View Post
So with s-on, your phone works normally, right?

How are you achieving s-off?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
1. With S_ON RUU works fine, i haven't checked it on viperones or cm modes
2. In past week i try:
- moonshine
- rumrunner
- facepalm
each of them get me S-OFF, and bootloop
 
nicknc
Old
#12  
nicknc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 895
Join Date: Dec 2009
Location: Charlotte
Quote:
Originally Posted by NewbieFound View Post
1. With S_ON RUU works fine, i haven't checked it on viperones or cm modes
2. In past week i try:
- moonshine
- rumrunner
- facepalm
each of them get me S-OFF, and bootloop
Some phones can't seem to s-off. Maybe you're in that group.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to nicknc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NewbieFound
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by nicknc View Post
Some phones can't seem to s-off. Maybe you're in that group.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Thank you for help!

Okay, if my phone can't be s-off, can i install viperones, then retrun S-ON, and if i don't like viper install RUU again? (in other words, can i install RUU on custom roms while S-ON?)
 
nicknc
Old
#14  
nicknc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 895
Join Date: Dec 2009
Location: Charlotte
Quote:
Originally Posted by NewbieFound View Post
Thank you for help!

Okay, if my phone can't be s-off, can i install viperones, then retrun S-ON, and if i don't like viper install RUU again? (in other words, can i install RUU on custom roms while S-ON?)
You're welcome, feel free to hit the thanks button.

As for flashing ruu's while s-on, the short answer is yes. However, you don't need to flash a RUU every time you want to change Roms. You can just wipe between and flash away.

Lastly, be sure to update your radio before going back to s-on. It makes it much easier.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to nicknc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NewbieFound
Old
#15  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by nicknc View Post
Lastly, be sure to update your radio before going back to s-on. It makes it much easier.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Well I installed ViperOneS and go S-ON, and only then read FAQ and remembered about radio 1.20
Right now i'm s-ON on radio 1.13

Where can i found some info about 1.35 and 1.20 radio's?
 
nicknc
Old
#16  
nicknc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 895
Join Date: Dec 2009
Location: Charlotte
Quote:
Originally Posted by NewbieFound View Post
Well I installed ViperOneS and go S-ON, and only then read FAQ and remembered about radio 1.20
Right now i'm s-ON on radio 1.13

Where can i found some info about 1.35 and 1.20 radio's?
Start in the radio thread.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to nicknc For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
NewbieFound
Old
#17  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by nicknc View Post
Start in the radio thread.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Could you be so kind and share a link. I found only guides/how to, but couldn''t find thread where there is comparison between 1.20 and 1.35 radio
 
nicknc
Old
#18  
nicknc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 220
Posts: 895
Join Date: Dec 2009
Location: Charlotte
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2709164 is the link for the 1.35 radio. This supposedly only works for non-us markets

For 1.20, which works for all, search the android development forum. I believe it is in there.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes