Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more
Post Reply

screen rotate

5th June 2014, 02:19 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
hi guys my g2 d802 screen rotate is set to auto but nothing happens any ideas
5th June 2014, 02:33 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
149 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

hi guys my g2 d802 screen rotate is set to auto but nothing happens any ideas

Are you on kitkat? Have you flashed the kitkat baseband?

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
5th June 2014, 02:50 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
i,m using pardus 7.2 says i dont need to
5th June 2014, 03:03 PM   |  #4  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Florida
Thanks Meter: 1,459
 
2,536 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

i,m using pardus 7.2 says i dont need to

before you flashed pardus were you on kitkat or jb; if you were on kitkat how did you get to it ota/kdz/flashable zip?
5th June 2014, 03:10 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
149 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

i,m using pardus 7.2 says i dont need to

I got the same problem when i flashed pardus 7.2. I flashed the kk baseband and it now works.

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
5th June 2014, 04:14 PM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by madasalizard

I got the same problem when i flashed pardus 7.2. I flashed the kk baseband and it now works.

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app

i was on jelly bean then i rooted my phone using paranoid something didn't like it so i used pardus 6.1 just updated as when needed
5th June 2014, 05:02 PM   |  #7  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Florida
Thanks Meter: 1,459
 
2,536 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

i was on jelly bean then i rooted my phone using paranoid something didn't like it so i used pardus 6.1 just updated as when needed

then you need to flash the kk baseband for your d802
The Following User Says Thank You to XxZombiePikachu For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 05:14 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
81 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Quote:
Originally Posted by XxZombiePikachu

then you need to flash the kk baseband for your d802

ok many thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank