FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

screen rotate

143 posts
Thanks Meter: 4
 
By carinfex, Senior Member on 5th June 2014, 02:19 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hi guys my g2 d802 screen rotate is set to auto but nothing happens any ideas
 
 
5th June 2014, 02:33 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

hi guys my g2 d802 screen rotate is set to auto but nothing happens any ideas

Are you on kitkat? Have you flashed the kitkat baseband?

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
5th June 2014, 02:50 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
i,m using pardus 7.2 says i dont need to
5th June 2014, 03:03 PM |#4  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Florida
Thanks Meter: 1,555
 
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

i,m using pardus 7.2 says i dont need to

before you flashed pardus were you on kitkat or jb; if you were on kitkat how did you get to it ota/kdz/flashable zip?
5th June 2014, 03:10 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

i,m using pardus 7.2 says i dont need to

I got the same problem when i flashed pardus 7.2. I flashed the kk baseband and it now works.

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app
5th June 2014, 04:14 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by madasalizard

I got the same problem when i flashed pardus 7.2. I flashed the kk baseband and it now works.

Sent from my LG-D802 using XDA Free mobile app

i was on jelly bean then i rooted my phone using paranoid something didn't like it so i used pardus 6.1 just updated as when needed
5th June 2014, 05:02 PM |#7  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Florida
Thanks Meter: 1,555
 
More
Quote:
Originally Posted by carinfex

i was on jelly bean then i rooted my phone using paranoid something didn't like it so i used pardus 6.1 just updated as when needed

then you need to flash the kk baseband for your d802
The Following User Says Thank You to XxZombiePikachu For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 05:14 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by XxZombiePikachu

then you need to flash the kk baseband for your d802

ok many thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes