Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Capative buttons

5th June 2014, 03:15 PM   |  #1  
Android6190's Avatar
OP Member
Flag Miami
Thanks Meter: 18
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Hi I coming from the nexus 5 and I love the on screen buttons. I love everything about the s5 but I not a fan of the buttons. I wanted to know if can turn them off or remap then so that they do nothing. Also maybe get home button to turn on and off the phone so that I don't have to use the power button on the side. Let me know if you have a way to do it. I prefer not to have to go and edit some XML file. If there is an app or setting I can use to do that for me that would be great.

Sent from my SM-G900T
5th June 2014, 04:53 PM   |  #2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,529
 
3,723 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Android6190

Hi I coming from the nexus 5 and I love the on screen buttons. I love everything about the s5 but I not a fan of the buttons. I wanted to know if can turn them off or remap then so that they do nothing. Also maybe get home button to turn on and off the phone so that I don't have to use the power button on the side. Let me know if you have a way to do it. I prefer not to have to go and edit some XML file. If there is an app or setting I can use to do that for me that would be great.

Sent from my SM-G900T

Turn the backlights off in the display menu, install Gravity Box and set up the NavBar options etc, regarding re-mapping the home button, it's available on Custom ROMS but not sure if an Xposed module can/would work.
5th June 2014, 05:11 PM   |  #3  
Android6190's Avatar
OP Member
Flag Miami
Thanks Meter: 18
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Turn the backlights off in the display menu, install Gravity Box and set up the NavBar options etc, regarding re-mapping the home button, it's available on Custom ROMS but not sure if an Xposed module can/would work.

Thanks. Now I need to see if I can remap the buttons. I currently have infinity ROM which doesn't give the option for it.
5th June 2014, 07:14 PM   |  #4  
koolboyztn's Avatar
Senior Member
Flag sOmE WhErE
Thanks Meter: 94
 
398 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Wanam Xpose should all need that options.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes