Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Sharpness screen

5th June 2014, 09:16 AM |#1  
freegalaxy's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 28
 
59 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hi guys 🙋

When I install vn rom I have problem with sharpness of screen
I think it's not standard

how can I change it

Thanks 👦👍
 
 
5th June 2014, 12:41 PM |#2  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,538
 
3,727 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by freegalaxy

Hi guys 🙋

When I install vn rom I have problem with sharpness of screen
I think it's not standard

how can I change it

Thanks 👦👍

What exactly do you mean? - it's possible the kernel on the ROM changes the colour profiles, there's loads of reasons why it may be happening.

Throw us a bone, few more details? - ROM version etc and explain what you mean by the sharpness. (could mean many many things)
The Following User Says Thank You to radicalisto For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 01:00 PM |#3  
freegalaxy's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 28
 
59 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by radicalisto

What exactly do you mean? - it's possible the kernel on the ROM changes the colour profiles, there's loads of reasons why it may be happening.

Throw us a bone, few more details? - ROM version etc and explain what you mean by the sharpness. (could mean many many things)



My English is not good sorry my friend

I remember we can change sharpness 1 and 2 and 3 and 0

This file sys/class/mdnie/scenario/
1 more sharpness 4 less sharp

my number is 1 in this file
The Following User Says Thank You to freegalaxy For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 01:02 PM |#4  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,538
 
3,727 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by freegalaxy

My English is not good sorry my friend

I remember we can change sharpness 1 and 2 and 3 and 0

This file sys/class/mdnie/scenario/
1 more sharpness 4 less sharp

my number is 1 in this file

Ahh OK I got you. - You should be able to edit your screen sharpness with colour profiles or changing the MDNIE
The Following User Says Thank You to radicalisto For This Useful Post: [ View ]
5th June 2014, 01:14 PM |#5  
freegalaxy's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 28
 
59 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by radicalisto

Ahh OK I got you. - You should be able to edit your screen sharpness with colour profiles or changing the MDNIE



Tanks

But I can't change it always said faild saving

It's my permission

5th June 2014, 10:40 PM |#6  
freegalaxy's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 28
 
59 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Can anyone help me

Is this permission correct ?


sent from my SM-N900
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes