Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,659 Members 44,934 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [HELP] My phone does not complete bot

Tip us?
 
Anderson7805
Old
(Last edited by Anderson7805; 5th June 2014 at 02:07 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: May 2014
Unhappy [Q] [HELP] My phone does not complete bot

Hello,

I installed a recovery on my phone and after I uninstalled to update the same recovery the TWRP couldn't turn on it. The motorola logo appears but the screen stays black after, but it's as if the phone was connected. Can someone help me??

Cell Phone: Motorola
Model: XT912
 
GoClifGo05
Old
#2  
GoClifGo05's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 363
Posts: 1,516
Join Date: Jul 2012
Location: Maryland
There is no TWRP for the xt912. Do you mean safestrap? Which version did you have, which version were you trying to install?

Did you wipe the stock slot?

Sent from my DE Moto X
"She leans into me and I keep my arms around her. I don't fool myself that I hold her together -- She does that on her own -- But holding her keeps me from flying apart."

Moto X DE
Nexus 7 - Grouper
Retired: Droid RAZR HD XT926 Developer Edition / Droid X2
 
Anderson7805
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by GoClifGo05 View Post
There is no TWRP for the xt912. Do you mean safestrap? Which version did you have, which version were you trying to install?

Did you wipe the stock slot?

Sent from my DE Moto X
I was using version 3.65 from sefestrap, when uninstalled to update him to 3.7 and caused this problem. Yes I wipe the slot in Boot Mode Selection.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes