Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,492 Members 52,039 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Help To Get OTA WITH S-off

Tip us?
 
sadeg111
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
Default Help To Get OTA WITH S-off

hey guys

i have rooted device with ٍSuper CID + S-off + Flased stock recovery + Odexed Rom From revlation HD so i receive update and i download it then its show that msg any solo for that
 
sadeg111
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by sadeg111 View Post
hey guys

i have rooted device with ٍSuper CID + S-off + Flased stock recovery + Odexed Rom From revlation HD so i receive update and i download it then its show that msg any solo for that
i am back to stock CID now triying to make update
 
Seanie280672
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 246
Posts: 800
Join Date: Feb 2012
Location: Halesowen

 
DONATE TO ME
Post your fastboot getvar all please, make sure you remove your imei and serial number before posting.
The Following User Says Thank You to Seanie280672 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
alray
Old
#4  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 915
Posts: 2,373
Join Date: May 2012
Location: Montreal
Quote:
Originally Posted by sadeg111 View Post
i am back to stock CID now triying to make update
variant system version error is caused by MID not matching the ota. So you will have to change your MID to match the version you are on.
If I've helped you, please hit the ''tanks'' button
If you want a reply, quote or mention me using @alray

Useful links for the HTC One:
nkk71's SuperGUIDE to returning 100% back to stock
Flashing requirements chart by nkk71
HTC1Guru.com by crushalot
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Hallucinogen775
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 123
Join Date: Dec 2010
Default OTA Sense6 not installing with SuperCID 11111111!

Hi Guys,

I think the CID-change will do you good. I tried for several hours to get the OTA-applied, however, only after I changed my CID from 11111111 to "HTC__001" the update finally applied. Before that I only got "assert failed". What's strange:
In the updater-script the CID "11111111" is "regarded" in theory, however, it did not work for me! Maybe there's a bug in the code like Apple's "Goto fail"-bug?

For everyone having issues with the Sense6-OTA: CHANGE YOUR CID TO "HTC__001" (thats two underscores __, CID is always 8-digit). Took me really several hours, I found it strange that I didn't see this anywhere mentioned.

Greetz,

Hallu
The Following User Says Thank You to Hallucinogen775 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sadeg111
Old
(Last edited by sadeg111; 6th June 2014 at 01:16 PM.)
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
 
sadeg111
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
so i should change my MID OR NOT ?
???
 
Seanie280672
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 246
Posts: 800
Join Date: Feb 2012
Location: Halesowen

 
DONATE TO ME
It wouldn't hurt to change it, but must be the same as the one in the ota, you can find out what that is by finding the ota download on your phone, it's a zip file, open it and in there you will see another zip called firmware.zip open that and there should be android-info.txt open it, opens in notepad, it will say what cid and mid it supports.
 
sadeg111
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 25
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Seanie280672 View Post
It wouldn't hurt to change it, but must be the same as the one in the ota, you can find out what that is by finding the ota download on your phone, it's a zip file, open it and in there you will see another zip called firmware.zip open that and there should be android-info.txt open it, opens in notepad, it will say what cid and mid it supports.
is there any other way to know CID & MID for OTA except that why /? cuz when download done the file deleted and can't to extrart it to know -_-
 
Seanie280672
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 246
Posts: 800
Join Date: Feb 2012
Location: Halesowen

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sadeg111 View Post
is there any other way to know CID & MID for OTA except that why /? cuz when download done the file deleted and can't to extrart it to know -_-
It shouldn't delete it unless it installs it, when its downloaded, select install later, it should just sit on your internal memory.

The Following User Says Thank You to Seanie280672 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes