Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] [HELP][PORT][JB 4.2.2] Screen Touch Problem MTK6577

OP jbliz

12th March 2014, 11:20 AM   |  #1  
jbliz's Avatar
OP Junior Member
Flag Kendari
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Please some one help me on here...

I try to Port Jelly Bean 4.2.2 on my Cross AT1G Tab from IMOS JB 4.2.2.
Not all fine after port, I have working Sound, except Bluetooth, WiFi and TS.

This is my problem, I want to TS work 100% so for the next bugs, I'll try to fix latter. Screen touch is responding but it seems strange. I set build.prop
qemu.hw.mainkeys=0 to get Navigation Bar
ro.sf.hwrotation=90 to properly fit on my devices screen

This picture will explain all. I don't know where to ask again. Please help my if you about this.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG00012-20140307-0139.jpg
Views:	64
Size:	133.4 KB
ID:	2626452  
Last edited by jbliz; 31st May 2014 at 11:18 AM.
9th April 2014, 03:21 PM   |  #2  
jbliz's Avatar
OP Junior Member
Flag Kendari
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Up..
Anyone please ?
16th April 2014, 04:57 AM   |  #3  
jbliz's Avatar
OP Junior Member
Flag Kendari
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Question
Someone, please help me here..or could just show mi related link...I'm frustrated
1st June 2014, 08:15 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Smile fix all your bug
your must unpack your boot.img n replace 1 folder ramdisc from boot imos...then repack to boot.img try instal again..this is fix on cross a22 combine ramdisc from cross a7s...so..your problem is your boot.img n any modules on your hadware at1g

---------- Post added at 06:10 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

fix soffkey try your replace folder system/usr/all folder..n instal again your rom with qemu=0 in build.prop..

---------- Post added at 06:15 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------

and added hw rotation =180 not 90 in build prop n try install again
2nd June 2014, 10:07 AM   |  #5  
jbliz's Avatar
OP Junior Member
Flag Kendari
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by ardhy_kece

your must unpack your boot.img n replace 1 folder ramdisc from boot imos...then repack to boot.img try instal again..this is fix on cross a22 combine ramdisc from cross a7s...so..your problem is your boot.img n any modules on your hadware at1g

---------- Post added at 06:10 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

fix soffkey try your replace folder system/usr/all folder..n instal again your rom with qemu=0 in build.prop..

---------- Post added at 06:15 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------

and added hw rotation =180 not 90 in build prop n try install again

I've tried everything you said before, mate
I can say, this does not much help. But, I'll try again, as you said.
If doesn't work at all, you can help me trough, right??
6th June 2014, 12:55 PM   |  #6  
superdragonpt's Avatar
Recognized Contributor
Flag Lisbon
Thanks Meter: 5,699
 
1,909 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Donate to Me
More
Jelly bean 4.2 to mt6577 devices haves been very well explained.

There's an development thread made by me explaining all steps.
There's also an second thread on MMX a110 forums.

Little search would point you on the right direction.


And NO you CANT USE YOUR STOCK RAMDISK.

One of the things we had to work out was precisely the kernel ramdisk. Since the original 4.2 AMOI ROM uses an 3.4.5 kernel

Regards
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes