Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] GOING NUTS !!!!! please help ! :]

OP atljbo

6th June 2014, 02:13 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
hi

NEED HELP please...... SORRY for the long message but just wanna make sure ...

i have a sprint samsung s4 it is a sim and cdma that i have working with metro pcs . first as a cdma UNTIL they went to t molbe lines and then i bought a sim card with metro pcs and they flashed me over to work with them ..

was woking find BUT THE SAMSUNG has the dreaded memory full problem.....

I DO NOT know what version factory operating system is on it ..BUT since then i put CM and a few other ROMS on it...

the CM 11 the cell did not hang up
with darkside (or what ever it is ) the radio ear phones did not work
with a few other there was somethng or another that did not work ..

SO i went to another rom and NOW I AM stuck in boot loop I CAN NOT GET IT OUT !!!
it wont even go into a bootloader ,,, i have philz...

I have oden and have tried ...

Galaxy S 4 (Sprint) SPH-L720 SPR L720VPUEMK2 Android 4.3 16.11.2013
Galaxy S 4 (Sprint) SPH-L720 SPR L720VPUAMF9 Android 4.2.2 25.06.2013


Oden will FAIL them this is the only one else i find

Galaxy S 4 (Sprint) SPH-L720 SPR L720VPUFNAE Android 4.4.2 28.01.2014

QUESTION !!!!! how do i find the right firmware to bring my cell back? DO I LOOK AT THE BACK OF THE CELL IT SAY DEC AND SOME #...


atljbo@gmail
6th June 2014, 04:50 AM   |  #2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,742
 
8,465 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Only way is to bring up the phone. And go into about phone. If you're only in a boot loop you could have tried a factory reset.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
6th June 2014, 02:20 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 4
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
What was the last ROM you were running, and specifically what version. If it was NAE, you will need to ODIN the NAE stock ROM, at least that is what worked for me.

Sent from my SPH-L720 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes