Post Reply

[Q] Bootloader OS blank

OP SammyTRK

1st June 2014, 06:31 AM   |  #1  
SammyTRK's Avatar
OP Senior Member
Flag Dallas, Texas
Thanks Meter: 45
 
127 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Hi, I am using firewater HBOOT 1.56.5555. When I boot into the bootloader the "OS-" line is blank. How can I fix this?


Edit: I just flashed 5.03.651.3 firmware and now it shows the os version in bootloader. Another problem that fixed itself. 😌
Last edited by SammyTRK; 1st June 2014 at 09:51 PM.
6th June 2014, 04:34 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
109 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Quote:
Originally Posted by SammyTRK

Hi, I am using firewater HBOOT 1.56.5555. When I boot into the bootloader the "OS-" line is blank. How can I fix this?


Edit: I just flashed 5.03.651.3 firmware and now it shows the os version in bootloader. Another problem that fixed itself. ��

Can you please post what firmware you flashed and the commands used to do it? I thought I returned mine to fully stock but I notice it says on the 6th line:
"OS-" and then nothing.

I have no idea why because on my phone, system settings, software, in the phone it does say I have the 1.54.651.8. but the bootloader is blank.

Did you load an earlier version and then take an OTA somehow to get updated to full?

Thank you,
6th June 2014, 07:00 PM   |  #3  
SammyTRK's Avatar
OP Senior Member
Flag Dallas, Texas
Thanks Meter: 45
 
127 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
I just used fastboot to flash the newest Sprint firmware.

1. adb reboot bootloader
2. fastboot oem rebootRUU
3. fastboot flash zip <WhateverYouCalledYourFirmwareZip.zip>
(If it fails issue the flash command again)
4. fastboot reboot-bootloader

I dirty flashed my Rom and other mods, and now the OS line is blank again. Oh well.

Sent from SammytheRatKiller's Blue ViperOne 6.2.1
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes