Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Pull Off Data with Bad Digitizer

OP tvromero

6th June 2014, 04:20 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
HI All,

I broke the digitizer on my phone, is there anyway to get the data off of it at this point?

Thanks,
Tim
6th June 2014, 06:26 PM   |  #2  
vbetts's Avatar
Senior Member
Flag Toledo Ohio
Thanks Meter: 55
 
992 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
ADB in and control your device from that.
6th June 2014, 06:31 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by vbetts

ADB in and control your device from that.

Does this require being in debug mode? I hooked it to my computer but only the camera showed up, none of the drives were present.
6th June 2014, 10:15 PM   |  #4  
mrhaley30705's Avatar
Recognized Contributor
Flag North Georgia
Thanks Meter: 2,360
 
5,547 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
When you say broke the digitizer, can you see stuff and have no touch control, or it's just a black screen?
6th June 2014, 11:29 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Quote:
Originally Posted by mrhaley30705

When you say broke the digitizer, can you see stuff and have no touch control, or it's just a black screen?

Yes, the screen is blank. All the buttons work and calls can be come in but there is no way to interact with the phone since the screen is blank and touch does not work.

-Tim
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes