FORUMS

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

[Q] No OS Installed, Can't access phone on PC

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By eXileris, Junior Member on 6th June 2014, 10:43 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I accidentally deleted my data and it says "No OS installed". When I plug in the phone to the PC and I check devices it only displays "Android Phone" and I cannot access the phone itself from the PC.

How am I suppose to sideload if I cannot access it in the first place? :[
 
 
6th June 2014, 11:30 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 477
 
More
Quote:
Originally Posted by eXileris

I accidentally deleted my data and it says "No OS installed". When I plug in the phone to the PC and I check devices it only displays "Android Phone" and I cannot access the phone itself from the PC.

How am I suppose to sideload if I cannot access it in the first place? :[

From recovery. Look for adb push or adb sideload commands
The Following User Says Thank You to SaHiLzZ For This Useful Post: [ View ]
6th June 2014, 11:45 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

From recovery. Look for adb push or adb sideload commands

I see ADB Sideload in TWRP.
6th June 2014, 11:56 PM |#4  
alray's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,097
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eXileris

I see ADB Sideload in TWRP.

this is from the AT&T forum, but the procedure is the same:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2318497

you need adb 1.0.31 to use sideload

you can check your adb version with this command:

Code:
adb version
The Following User Says Thank You to alray For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 12:16 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by alray

this is from the AT&T forum, but the procedure is the same:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2318497

you need adb 1.0.31 to use sideload

you can check your adb version with this command:

Code:
adb version

Yeah I have that exact version. However, I just tried to sideload the zip and it gave me an
Code:
* daemon not running. starting it now on port 5037
* daemon started successfully *
error: device not found
What do I do from here?
Last edited by eXileris; 7th June 2014 at 12:24 AM. Reason: Clarity
7th June 2014, 12:37 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
2137
Quote:
Originally Posted by eXileris

Yeah I have that exact version. However, I just tried to sideload the zip and it gave me an

Code:
* daemon not running. starting it now on port 5037
* daemon started successfully *
error: device not found
What do I do from here?

Update: Fixed it. Turns out I did not have the HTC drivers installed on my PC. Thank you everyone that replied.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes