FORUMS
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

sgh-i337 4.4.2 B1 soft bricked

7th June 2014, 02:11 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
So I managed to soft brick my Samsung galaxy s4 trying to flash back to mk2. (Phone was purchased with 4.4.2 pre-installed) It boot loops, and I'm having trouble finding a stock rom to flash back to. Any assistance would be greatly appreciated. Thanks!
Last edited by malybru; 7th June 2014 at 10:43 AM.
 
 
7th June 2014, 02:29 AM |#2  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag Big scary planet destroying space station.
Thanks Meter: 7,240
 
More
Hi!

Here's a thread full of firmwares for your device!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2263533

I'm sure something will work for you there. And you can ask for any more info in that thread as well. 👍

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

Here's maybe a better one as well...and it has thorough instructions.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2261573

Good luck! 👍
7th June 2014, 02:51 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by KJ

Hi!

Here's a thread full of firmwares for your device!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2263533

I'm sure something will work for you there. And you can ask for any more info in that thread as well. 👍

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

Here's maybe a better one as well...and it has thorough instructions.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2261573

Good luck! 👍

Hey, thanks for the quick reply! Unfortunately, neither of the posts contained what I needed, but for for kicks and giggles, I tried reinstalling the 4.3 rom with an older version of Odin (3.07), and wouldn't you know it, worked like a charm. Funny how things work. Thanks for the help; sorry for the troubles!
7th June 2014, 02:54 AM |#4  
Darth's Avatar
Forum Moderator
Flag Big scary planet destroying space station.
Thanks Meter: 7,240
 
More
Quote:
Originally Posted by Weaklygood2

Hey, thanks for the quick reply! Unfortunately, neither of the posts contained what I needed, but for for kicks and giggles, I tried reinstalling the 4.3 rom with an older version of Odin (3.07), and wouldn't you know it, worked like a charm. Funny how things work. Thanks for the help; sorry for the troubles!

No problem, glad it worked out!
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes