Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Cant flash Viper one rom

OP unaga123

7th June 2014, 01:02 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hi,

So im trying to flash the viper one (6.2.1) rom on my HTC one (m7) but it doesnt seem to work.
i came from cyanogenmod , now im back on stock , but still rooted, and have the latest TWRP recovery.

these are the errors at the logs i saved that i get.

Kernel Flashed.
Finalizing Install
Creating toolbox symlinks
symlink(): created [/system/xbin]
symlink(): created [/system/xbin/bb]
Installing busybox
set_perm: chown of /system/xbin/busybox to 0 1000 failed: No such file or directory
set_perm: chmod of /system/xbin/busybox to 755 failed: No such file or directory
script aborted: set_perm: some changes failed
set_perm: some changes failed


Installer Error (Status 7)


End at : Sat Jun 7 03:59:49 2014

I did wipe my date, cache etc, i did everything that i needed to, but i have no idea why this one doesn't work.
thanks in advance.
7th June 2014, 01:09 PM   |  #2  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,069
 
6,193 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by unaga123

Hi,

latest TWRP recovery.

what version number would "latest" refer to? recommend you use 2.6.3.3 or .4
7th June 2014, 01:15 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
185
2.7 , but i managed to fix the problem by just reinstalling the Rom zip , i just flashed it again and had no error or anything oO , i hope it works now its booting, and thanks for the fast reply
7th June 2014, 01:18 PM   |  #4  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,069
 
6,193 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by unaga123

2.7 , but i managed to fix the problem by just reinstalling the Rom zip , i just flashed it again and had no error or anything oO , i hope it works now its booting, and thanks for the fast reply

the 2.7 series TWRP are not always reliable, i still recommend you revert to 2.6.3.3 or .4
cheers
7th June 2014, 01:20 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
oh, okay thanks for the advice ^^
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes