FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[QUERY] Does your TRUESMART really have a 1.3GHz CPU??? Post your results here...

25th April 2014, 10:58 PM |#51  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 28
 
More
Mines a UK 1GB/8GB 2100MHz too. Seems I've only got 1Ghz CPU too. Bit annoying they changed this without telling us. Cheeky gits.
 
 
26th April 2014, 01:39 AM |#52  
Senior Member
Thanks Meter: 607
 
More
Quote:
Originally Posted by DaBountyHunter

Mines a UK 1GB/8GB 2100MHz too. Seems I've only got 1Ghz CPU too. Bit annoying they changed this without telling us. Cheeky gits.

Hi welcome to four months ago.

sent from my Galaxy S5 using Tapatalk
26th April 2014, 08:13 AM |#53  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by kuronosan

Hi welcome to four months ago.

sent from my Galaxy S5 using Tapatalk

Yeah go figure.... I did only just receive my omate yesterday
The Following User Says Thank You to DaBountyHunter For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 03:43 PM |#54  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Oh my God! 1 GHz CPU in my 2100 MHz 1GbRAM/8Gb Omate... Really really dissapointed... Once again.

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to farmaem For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes