FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

[QUERY] Does your TRUESMART really have a 1.3GHz CPU??? Post your results here...

499 posts
Thanks Meter: 143
 
By mghtymse007, Senior Member on 16th February 2014, 06:04 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th April 2014, 10:58 PM |#51  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 28
 
More
Mines a UK 1GB/8GB 2100MHz too. Seems I've only got 1Ghz CPU too. Bit annoying they changed this without telling us. Cheeky gits.
 
 
26th April 2014, 01:39 AM |#52  
Senior Member
Thanks Meter: 617
 
More
Quote:
Originally Posted by DaBountyHunter

Mines a UK 1GB/8GB 2100MHz too. Seems I've only got 1Ghz CPU too. Bit annoying they changed this without telling us. Cheeky gits.

Hi welcome to four months ago.

sent from my Galaxy S5 using Tapatalk
26th April 2014, 08:13 AM |#53  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by kuronosan

Hi welcome to four months ago.

sent from my Galaxy S5 using Tapatalk

Yeah go figure.... I did only just receive my omate yesterday
The Following User Says Thank You to DaBountyHunter For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 03:43 PM |#54  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Oh my God! 1 GHz CPU in my 2100 MHz 1GbRAM/8Gb Omate... Really really dissapointed... Once again.

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to farmaem For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes