Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,353 Members 40,456 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q][Acro S] going from 4.4. back to 4.1

Tip us?
 
hawk20
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: May 2014
Default [Q][Acro S] going from 4.4. back to 4.1

Hi,

I'm now on Kitkat 4.4 and want to go back to a 4.1 customs rom.
do I have to flash stock rom with flashtools or is it possible to install the zip with recovery?
 
dhruvmu
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 207
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by hawk20 View Post
Hi,

I'm now on Kitkat 4.4 and want to go back to a 4.1 customs rom.
do I have to flash stock rom with flashtools or is it possible to install the zip with recovery?
Flash stock based kernel with recovery using fastboot and then you can flash the custom 4.1 rom from recovery.

Sent from my LT28h using Tapatalk
The Following User Says Thank You to dhruvmu For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
andacro
Old
(Last edited by andacro; 6th June 2014 at 11:57 PM.)
#3  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 229
Join Date: Apr 2013
Flash stock .96. For rooting flash .211 kernel, and then run Doomlords script and then install CWM before flashing the .96 kernel.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2417672

For .96 kernel and .211 kernel Google is your friend.

My advise is for stock 4.1.2.

God luck!

May I ask why you want to go back to Jellybean? Have you tried Mekoo? I have flashed Jelly bean more than I can count (I can only count to ten ) after trying KitKat, but after I tried Mokee I have been satisfied.
The Following User Says Thank You to andacro For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hawk20
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: May 2014
I tried mokee, cm11, beanstalk. They are really good... In mokee is a little bit to much in chineese... But in all Roms i Miss the FM radio... So i think i will go back
 
andacro
Old
(Last edited by andacro; 7th June 2014 at 11:35 PM.)
#5  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 229
Join Date: Apr 2013
I don't notice any Chinese in Mokee beside in TWRP, but with Google that's manageable. Running the latest 4.4.2 version. Will install 4.4.3 Nightly today. I don't use the FM cause my favorite channel is only on DAB.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes