Post Reply

Does anyone know If the new moto 4g have cdma radio?

OP nikkifm

7th June 2014, 12:44 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
407 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Was curious if someone knew if it had a CDMA radio in the new 4g or they are making one I was tempted to get the 3g version of it since best buy had it for 50 and be nice upgrade from my s3 on contract thanks
7th June 2014, 04:16 PM   |  #2  
Durteedee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
242 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
No only gsm ones. You can check on motorola site

Sent from my LT30p using Tapatalk
7th June 2014, 05:08 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 26
 
407 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by Durteedee

No only gsm ones. You can check on motorola site

Sent from my LT30p using Tapatalk

I've checked but for some reason it looked on gsm areana site it did and uses the same processor thought

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Last edited by nikkifm; 7th June 2014 at 05:43 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank