Post Reply

[Q] Lost SD Card - I317M on EZKAT 4.4.2 2.0

OP snowin

7th June 2014, 01:59 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
So I was attempting the tbackup fix posted here and here and lost my internal sd card as described here:P

Any help appreciated - text of the last post linked above as follows:

OK - so after re-booting my internal SD card seems to be "lost". A bunch of apps FC including titanium. I can access my external SD card using ES @ /storage/extsdcard but the /sdcard/ & storage/emulated are all blanks. Can someone point me in the right direction? I'm running ezkat 2.0 ROM for Note ii

Am I looking at a wipe/re-flash - might a dirty flash fix?

When I reboot recovery I can see it @ /storage/sdcard1/ and everything appears to be there still

When I usb to PC it loads as as follows:



but both show empty when I try to open them.

Note - I also posted this question in the eZKAT Q&A thread...hopefully this is ok?


Thanks in advance,

~snowin
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	i1317m.JPG
Views:	740
Size:	14.2 KB
ID:	2784814  
Last edited by snowin; 7th June 2014 at 02:11 AM. Reason: double post note added
7th June 2014, 03:16 AM   |  #2  
gregsarg's Avatar
Senior Member
Flag B.F.E.
Thanks Meter: 3,600
 
4,302 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Yes ...try a dirty flash first.

If that does not correct the file path then a clean flash may be needed...

TIBU is a good resource...but it also has risk...in that it may restore file information and data that breaks current installations...

That includes the restoration of tibu paths using the fix...

Try a cache wipe then dirty flash....g

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by gregsarg; 7th June 2014 at 03:20 AM.
The Following User Says Thank You to gregsarg For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 03:42 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by gregsarg

Yes ...try a dirty flash first.

If that does not correct the file path then a clean flash may be needed...

TIBU is a good resource...but it also has risk...in that it may restore file information and data that breaks current installations...

That includes the restoration of tibu paths using the fix...

Try a cache wipe then dirty flash....g

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Premium 4 mobile app

Thanks for the reply @gregsarg . I did try a dirty flash earlier with no success - gonna try right away with wiping cahce after I finish re-packing eZ's zip file with my modem (save some time later). If that doesn't work I think I'll try formatting /system then flashing?

What is TIBU?

Thanks,

~snowin
7th June 2014, 04:35 AM   |  #4  
infamous916's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento, California, United States
Thanks Meter: 295
 
860 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Tibu is titanium backup

Sent from a 4.4.2 TW Note 2. Jealous?
The Following User Says Thank You to infamous916 For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 06:16 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Problem solved. Ended up having to clean wipe (did it x3 using philz to be sure) and re-flash eZKAT again. Thanks for the help!

Sent from my SGH-I317M using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to snowin For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes