LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No video option in Camera app?

OP jasonk910

6th June 2014, 07:30 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I just noticed that the camera app on my rooted M8 doesn't have video mode, only camera and selfie. I can't tell you if was there before it was rooted, because gaining root was the first thing I did with this phone. Has anyone else seen this, or have any advice for me? Thanks!
7th June 2014, 02:58 AM   |  #2  
smknutson's Avatar
Senior Member
Flag SD, USA
Thanks Meter: 91
 
483 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Screenshot?

Should look like this:


Sent from my HTC One_M8
Last edited by smknutson; 7th June 2014 at 03:03 AM.
7th June 2014, 05:26 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2010


Unfortunately, it looks like this.
7th June 2014, 08:42 PM   |  #4  
brianray14's Avatar
Senior Member
Flag Sarasota
Thanks Meter: 104
 
772 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by jasonk910



Unfortunately, it looks like this.

This happened to me after using Themer and a one click theme. And this oddity came about by clicking the camera icon on the home page, not the actual Camara app.

Message delivered via three eyed raven
7th June 2014, 08:48 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by brianray14

This happened to me after using Themer and a one click theme. And this oddity came about by clicking the camera icon on the home page, not the actual Camara app.

Message delivered via three eyed raven

That was it. Running from a shortcut in the Google Now launcher. Thanks!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
7th June 2014, 08:53 PM   |  #6  
brianray14's Avatar
Senior Member
Flag Sarasota
Thanks Meter: 104
 
772 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by jasonk910

That was it. Running from a shortcut in the Google Now launcher. Thanks!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

I don't know about the Google now launcher but in themer i had the option to change which icons launched what apps. I noticed my icon was set to open camera but i just selected to change it and set it to cam manually and for some reason, that worked for me. I also had to do the same with gallery

Message delivered via three eyed raven
7th June 2014, 08:54 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by brianray14

I don't know about the Google now launcher but in themer i had the option to change which icons launched what apps. I noticed my icon was set to open camera but i just selected to change it and set it to cam manually and for some reason, that worked for me. I also had to do the same with gallery

Message delivered via three eyed raven

Actually, I just deleted and recreated the shortcut and it works properly now.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes