Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to Downgrade Baseband

OP sajjjjjjad

7th June 2014, 04:50 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
38 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
hi
How to Downgrade Baseband nd4 to ne3???????????????????????????????????????/


PLEASE HELP (us)!!!!!
7th June 2014, 06:43 PM   |  #2  
Misterjunky's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield, California
Thanks Meter: 3,085
 
5,348 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Thumbs up re: baseband
Quote:
Originally Posted by sajjjjjjad

hi
How to Downgrade Baseband nd4 to ne3???????????????????????????????????????/


PLEASE HELP (us)!!!!!

If your baseband is NB4/ND4/NE6 then you cannot downgrade however you can
upgrade if when any updates are available.
Looks like you are in the WRONG forum and do not have a Tmobile N900T phone.


Good luck!
The Following User Says Thank You to Misterjunky For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 09:07 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 6
 
38 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Misterjunky

If your baseband is NB4/ND4/NE6 then you cannot downgrade however you can
upgrade if when any updates are available.
Looks like you are in the WRONG forum and do not have a Tmobile N900T phone.


Good luck!

no i use ne3 baseband
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes