Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,360 Members 53,455 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Flickering screen only when playing videos

Tip us?
 
maorgit
Old
#1  
maorgit's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 255
Join Date: Apr 2012
Default Flickering screen only when playing videos

Hello everyone,
I have my i9500 for about a year and had no problems until now ... the problem started around two weeks ago. whenever i play a video (it happens on any player including youtube app) the screen starts flickering (it never flickers when you do anything else!). I wanted to know if anyone has seen this and if there is a fix for it.
thank you for anyone who can help
 
NonXtreme
Old
#2  
NonXtreme's Avatar
Member
Thanks Meter 10
Posts: 52
Join Date: Oct 2013
Location: Bangkok
I have seen it before and reboot the phone fix the problem.

Sent from my GT-I9500 using XDA Free mobile app
 
maorgit
Old
(Last edited by maorgit; 7th June 2014 at 10:42 AM.)
#3  
maorgit's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 255
Join Date: Apr 2012
Thanks I have rebooted phone full wiped changed roms everything like that it keeps coming back...
Edit: after reboot it stopped... But it comes back... There isn't any better fix for it?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
makaroonzkr
Old
#4  
makaroonzkr's Avatar
Member
Thanks Meter 158
Posts: 74
Join Date: May 2014
Quote:
Originally Posted by maorgit View Post
Thanks I have rebooted phone full wiped changed roms everything like that it keeps coming back...
Edit: after reboot it stopped... But it comes back... There isn't any better fix for it?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
have your tried reflashing a rom or an official firmware?
 
maorgit
Old
#5  
maorgit's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 255
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by makaroonzkr View Post
have your tried reflashing a rom or an official firmware?
I have switched roms with full wipe and it keeps coming back ... i was on omega and now on ozcan and it keeps doing it
 
Obagleyfreer
Old
#6  
Obagleyfreer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 774
Posts: 1,835
Join Date: Jun 2012
Location: Wellington
Have you changed modems lately?
Could be modem related

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
GT-I9505
 
maorgit
Old
#7  
maorgit's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 255
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by Obagleyfreer View Post
Have you changed modems lately?
Could be modem related

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
Only if rom included updated modem I haven't flashed a modem

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...