Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Official Magnetic flip cover problems

OP THUDUK

7th June 2014, 08:02 AM   |  #1  
THUDUK's Avatar
OP Senior Member
Flag eastbourne
Thanks Meter: 152
 
1,630 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
More
Been using my tegra note for a few days happily enjoying it's brilliance, but yesterday I started noticing the touch screen was not working in certain areas, in particular either all down one edge then all down the other, strangely enough it seemed to change depending on the position I had the device in.

If I had it up in landscape mode the bottom strip was not picking up m my touches at all, especially difficult typing,
Then we I had it in hand Landscape or portrait, the far edge would stop working... Then it came to me, I flapped the cover away so not doubled back and flapped around the back of the device.

Screen had been perfect, so then I tested positioning the magnet strip in the cover in different places along the back of the tegra, and where ever it was positioned the screen would be less sensitive, weird or simply not working.

The reason this had only shown yesterday is because that's when I first fitted and started using the flip cover

Going to return the cover, and let the manufacturers know.

Sent from my TegraNote-P1640 using XDA Free mobile app
8th June 2014, 10:39 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
15 posts
Join Date:Joined: May 2014
I think this is a software issue, I've seen the same behaviour. Locking and unlocking the tablet seems to bring back the deadzones.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes