Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,908 Members 54,187 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]Reinstall dual recovery.

Tip us?
 
saintgein
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 123
Join Date: Jan 2013
Default [Q]Reinstall dual recovery.

Hello People!

While installing some tools, i somehow lost dual recovery. So it boots straight into android, without the 2 vibrations etc. Now my question: Is it ok to reinstall it using the tool on my pc, without getting into bootloops or something?

Thanks for the answer!
 
funky0308
Old
#2  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4926
Posts: 6,103
Join Date: Aug 2012
Location: Osijek

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by saintgein View Post
Hello People!

While installing some tools, i somehow lost dual recovery. So it boots straight into android, without the 2 vibrations etc. Now my question: Is it ok to reinstall it using the tool on my pc, without getting into bootloops or something?

Thanks for the answer!
Yeah...
Just try to install same version you had.

Sent from my D6503 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to funky0308 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
saintgein
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 123
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by funky0308 View Post
Yeah...
Just try to install same version you had.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Ok it worked.

It had a warning message tho. app_process has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix.

So how can i fix this? :P

I just hope its nothing serious.
 
funky0308
Old
#4  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4926
Posts: 6,103
Join Date: Aug 2012
Location: Osijek

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by saintgein View Post
Ok it worked.

It had a warning message tho. app_process has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix.

So how can i fix this? :P

I just hope its nothing serious.
Just wipe cache and dalvik from recovery, if that won't to the job then you'll have to wipe data as well.
If you have backup, wipe data, restart to recovery, go to restire, advance restore and restore data only...

Sent from my D6503 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to funky0308 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
saintgein
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 123
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by funky0308 View Post
Just wipe cache and dalvik from recovery, if that won't to the job then you'll have to wipe data as well.
If you have backup, wipe data, restart to recovery, go to restire, advance restore and restore data only...

Sent from my D6503 using Tapatalk
Well, that's the thing. I just had that error after flashing the recovery through windows. So it's not really bothering me. Perhaps i should ask it in the xzdr thread. Thanks for answering!
 
funky0308
Old
#6  
funky0308's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4926
Posts: 6,103
Join Date: Aug 2012
Location: Osijek

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by saintgein View Post
Well, that's the thing. I just had that error after flashing the recovery through windows. So it's not really bothering me. Perhaps i should ask it in the xzdr thread. Thanks for answering!
If that was one time only thing and everything is working OK, don't worry...


Sent from my D6503 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Samsung Gear Live Unboxed the XDA Way – XDA Developer TV

XDA Developer TV Producer AdamOutleris known for his XDA Unboxingseries where … more

Make Your Own DIY Capacitive Stylus

The XDA Portal is a place where we like to talkabout things that are interesting, fun, and sometimes … more