M9: Is Throttling a Non-issue? Can’t We Trust Benchmarks?

When the first reports of the M9 overheating came to light, many forum … more

Unofficial Omni 5.1 for the Xperia Z

Unofficial Omni 5.1 builds just landed on the Xperia Z (yuga), thanks to recognized Developer … more

What’s Next For Pebble?

It is all well and good stating figures, but what does $20 million of crowd funding mean for a company? … more

LG G4 Note Picture Leaked, Oxygen OS Delayed – XDA TV

The LG G4 Note has been leaked! That and much more news is covered by Jordan … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

LTE only

8th June 2014, 06:48 PM   |  #1  
PunishedSnake's Avatar
OP Senior Member
Flag Fresno
Thanks Meter: 75
 
832 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Using gravitybox possible?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app
8th June 2014, 07:11 PM   |  #2  
jaythenut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,774
 
5,719 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by PunishedSnake

Using gravitybox possible?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app

theres a code you put in dialler but cant remember what it is you maybe able to google it
8th June 2014, 07:41 PM   |  #3  
Senior Member
Flag midland
Thanks Meter: 79
 
422 posts
Join Date:Joined: May 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PunishedSnake

Using gravitybox possible?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app

*#*#4636#*#* in there you can select the band you want
8th June 2014, 09:08 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
2,270 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
remember LTE only, you will not recieved call or send messages.
The Following User Says Thank You to G1_enthusiast For This Useful Post: [ View ]
8th June 2014, 09:15 PM   |  #5  
mikeyinid's Avatar
Senior Member
Flag Nampa
Thanks Meter: 2,669
 
6,907 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by G1_enthusiast

remember LTE only, you will not recieved call or send messages.

Unless you'ree in Seattle
8th June 2014, 09:18 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
2,270 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by mikeyinid

Unless you'ree in Seattle


....is that some kind of joke or were you being serious?
8th June 2014, 09:20 PM   |  #7  
mikeyinid's Avatar
Senior Member
Flag Nampa
Thanks Meter: 2,669
 
6,907 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by G1_enthusiast

....is that some kind of joke or were you being serious?

Serious. T-Mobile switched on VoLTE a few weeks ago. I will find the link.
8th June 2014, 09:21 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
2,270 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by mikeyinid

Serious. T-Mobile switched on VoLTE a few weeks ago. I will find the link.

O I dint know that....wow nice...
8th June 2014, 09:22 PM   |  #9  
mikeyinid's Avatar
Senior Member
Flag Nampa
Thanks Meter: 2,669
 
6,907 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Looks like San Francisco has it as well, follow JohnLegere on Twitter, he likes to brag LOL
Last edited by mikeyinid; 8th June 2014 at 09:26 PM.
8th June 2014, 10:07 PM   |  #10  
PunishedSnake's Avatar
OP Senior Member
Flag Fresno
Thanks Meter: 75
 
832 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
That's the only way?

I downloaded an app that bypasses this diapr code called missing shortcut

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes