FORUMS

ZenFone 2 Lolliflash and ZenPower Giveaway!

We recently did an in-depth review of the Asus Zenfone 2 but one of the things people may … more

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

[Q] Problem flashing 4.4.3

22 posts
Thanks Meter: 0
 
By AMEHAC, Junior Member on 8th June 2014, 04:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have Nexus 7 (2013) Flo and I tried flashing latest update using Wugfresh. I have KOT49H and want to go to KTU84L. I get an error message with 3 lines of information -

no MD5 file found

/system/bin/app process has unexpected contents

error executing updated binary zip

Can anyone help me figure out what is happening?? Thanks.
 
 
8th June 2014, 05:09 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
For the OTA to work the system partition must be unmodified.

/system/bin/app process is normally modified by Xposed Framework.

You will need to restore the file for the OTA to work.
8th June 2014, 05:13 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Couple of items
I am not flashing the OTA. I haven't received it yet. I am flashing a zip I got from another website.


I do have the xposed framework installed. Specifically, what are you saying I should do with that???
8th June 2014, 05:28 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
You need to load the Xposed app go to Framework and uninstall.

Then the zip should work.

If not go to the Nexus 7 general section and go to [REF]2013 Nexus 7 Stock OTA URLs thread and download the OTA.
8th June 2014, 06:56 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Problem flashing 4.4.3
I followed everything you got the same error messages.
8th June 2014, 11:45 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
If you are still getting the message about /system/bin/app process has unexpected contents.

You will need to replace the file from the factory image.

But it would probably be better to just flash the system from the factory image.
9th June 2014, 12:16 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Problem flashing 4.4.3
Yes, I think you are right. That is what I am going to do.
9th June 2014, 03:22 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 186
 
More
i couldnt flash the 4.4.2 update, due to the system partition, it was just easier downloading the whole image.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes