CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more

Customized Ultra Stamina for Xperia

XDA Senior Member androidexpert35 has provided us a customized Ultra Stamine Mode from the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Possible to port roms from sprint s5 to T-Mobile?

9th June 2014, 03:12 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 85
 
574 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Just wondering if it's possible, I haven't used this phone very long, looking for other options to flash, only have 2 really for this phone

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
9th June 2014, 03:45 AM |#2  
aooga's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 933
 
3,140 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by 808phoneaddict

Just wondering if it's possible, I haven't used this phone very long, looking for other options to flash, only have 2 really for this phone

Sent from my SM-G900T using Tapatalk

That's just going to cause a lot of headaches. If you're looking for roms, we can flash all of the G900F roms (the international S5) without problems.
9th June 2014, 03:48 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 85
 
574 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by aooga

That's just going to cause a lot of headaches. If you're looking for roms, we can flash all of the G900F roms (the international S5) without problems.

Really? Where do I find them, das awesome to hear!

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
9th June 2014, 03:51 AM |#4  
aooga's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 933
 
3,140 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by 808phoneaddict

Really? Where do I find them, das awesome to hear!

Sent from my SM-G900T using Tapatalk

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development

Make SURE that it says "G900F" in the title (or in the thread). If it says G900H and you flash it, you will not be happy.
9th June 2014, 05:09 AM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 85
 
574 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Why when I click to view some of them the first page isn't loading?

Sent from my SM-G900T using Tapatalk
9th June 2014, 06:01 AM |#6  
aooga's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 933
 
3,140 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by 808phoneaddict

Why when I click to view some of them the first page isn't loading?

Sent from my SM-G900T using Tapatalk

No idea. XDA issue probably.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes