Post Reply

[Q] data connection issue after flashing

OP edwardpage

14th May 2014, 03:31 PM   |  #11  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 57
 
195 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by edwardpage

so I reflashed as u said...the problem is still there...
I forgot to tell u one thing...the disconnection occurs only wen I put my mobile aside...i mean when I am not using it...
It won't disconnect for the time I use it...

Well thr s an option in som ROM s which allows power saving by disconnecting mobile data I also did face the same prob in Stock Rom but it was solved wen I flashed other custom Rom s Nd also a116i s stock Rom also did solve this

Sent from my C2305 using XDA Premium 4 mobile app
14th May 2014, 04:13 PM   |  #12  
edwardpage's Avatar
OP Senior Member
NOT india
Thanks Meter: 33
 
117 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by jayadu

Well thr s an option in som ROM s which allows power saving by disconnecting mobile data I also did face the same prob in Stock Rom but it was solved wen I flashed other custom Rom s Nd also a116i s stock Rom also did solve this

Sent from my C2305 using XDA Premium 4 mobile app

I think I will have to explore this rom!
9th June 2014, 08:21 AM   |  #13  
bhargav1905's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Phone Bad battery or software?
Facing the same battery problem man... 55 to 100...then draining super quick.After changing
9th June 2014, 09:20 AM   |  #14  
edwardpage's Avatar
OP Senior Member
NOT india
Thanks Meter: 33
 
117 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by bhargav1905

Facing the same battery problem man... 55 to 100...then draining super quick.After changing

wt abt the backup??
how much backuo are u getting?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A116 Q&A, Help and Troubleshooting by ThreadRank