Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,637 Members 39,027 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

plz help im stuck on TWRP lock screen [SOLVED]

Tip us?
 
adeel343
Old
(Last edited by adeel343; 7th June 2014 at 12:20 PM.) Reason: [SOLVED]
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 32
Join Date: Jun 2014
Default plz help im stuck on TWRP lock screen [SOLVED]

hi im newbie here i dont know much about rooting but i successful unlocked the bootloader but during root i got this TWRP unrespond lock screen
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140607_144209.jpg
Views:	37
Size:	256.9 KB
ID:	2785287  
 
nkk71
Old
#2  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2782
Posts: 5,621
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by adeel343 View Post
hi im newbie here i dont know much about rooting but i successful unlocked the bootloader but during root i got this TWRP unrespond lock screen
outdated recovery, if you have an m7_u or m7_ul model: get TWRP from:
2.6.3.3: http://techerrata.com/browse/twrp2/m7
or 2.6.3.4: http://techerrata.com/browse/twrp2/m7ul
(make sure MD5 is correct, that site does not play nice with download managers)


in bootloader/FASTBOOT USB:
fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.3.3-m7.img
fastboot erase cache
fastboot reboot-bootloader


 

Code:
C:\ADB3>adb version
Android Debug Bridge version 1.0.31

C:\ADB3>fastboot devices
HT34xxxxxxxx    fastboot <- you are in bootloader


C:\ADB3>fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.3.3-m7.img
target reported max download size of 1514139648 bytes
sending 'recovery' (9184 KB)...
OKAY [  1.209s]
writing 'recovery'...
OKAY [  1.144s]
finished. total time: 2.354s

C:\ADB3>fastboot erase cache
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'cache'...
OKAY [  0.120s]
finished. total time: 0.120s

C:\ADB3>fastboot reboot-bootloader
rebooting into bootloader...
OKAY [  0.160s]
finished. total time: 0.160s


-> enter RECOVERY
 
adeel343
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 32
Join Date: Jun 2014
i did what u asked me to but it keep saying 'waiting for device' but htc was attached
check my attached image
can u plz help me via teamviwer software plz?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	30
Size:	127.5 KB
ID:	2785333  
 
nkk71
Old
#4  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2782
Posts: 5,621
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by adeel343 View Post
i did what u asked me to but it keep saying 'waiting for device' but htc was attached
check my attached image
can u plz help me via teamviwer software plz?
you are in recovery, you need to go to bootloader, so either:

adb reboot bootloader

or if that doesn't work

Force reboot: press and hold POWER + VOLDOWN (under a bright light, not kidding!!), after about 5 seconds or so buttons should start blinking, and after 30 seconds or so, the phone will reboot, let go of POWER, but keep holding VOLDOWN to get back to bootloader.
(you may need to try 2 or 3 times to get it right)
 
adeel343
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 32
Join Date: Jun 2014
Default thanks

thanks a lt bro a simple comand worked
thanks alot again
 
nkk71
Old
#6  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2782
Posts: 5,621
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by adeel343 View Post
thanks a lt bro a simple comand worked
thanks alot again
sure, no problem, but please next time use the search function and read a few threads, this has been answered so many times.

and if you could also edit the main thread title to include [SOLVED] (go to 1st post click EDIT, at the bottom of the edit window click GO ADVANCED, then you can edit the main title), thanks
 
adeel343
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 32
Join Date: Jun 2014
Default plz help me with rooting

Quote:
Originally Posted by nkk71 View Post
sure, no problem, but please next time use the search function and read a few threads, this has been answered so many times.

and if you could also edit the main thread title to include [SOLVED] (go to 1st post click EDIT, at the bottom of the edit window click GO ADVANCED, then you can edit the main title), thanks
i follew is post http://forum.xda-developers.com/show...37047115154564
and i succesfull unlocked the boot and i performed the rooting proceder as mentioned in the post but when i check via root checker app it says sorry this device does not have proper root access i tried CWM and TWRP recovery but stilll same message of root checker
plz help and sorry about my English
check attachment pic plz
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140608_203711.jpg
Views:	11
Size:	231.6 KB
ID:	2787438   Click image for larger version

Name:	IMG_20140608_203725.jpg
Views:	11
Size:	245.1 KB
ID:	2787439   Click image for larger version

Name:	IMG_20140608_203737.jpg
Views:	10
Size:	246.7 KB
ID:	2787440   Click image for larger version

Name:	IMG_20140608_204056.jpg
Views:	10
Size:	245.0 KB
ID:	2787441  
 
nkk71
Old
#8  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2782
Posts: 5,621
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by adeel343 View Post
i follew is post http://forum.xda-developers.com/show...37047115154564
and i succesfull unlocked the boot and i performed the rooting proceder as mentioned in the post but when i check via root checker app it says sorry this device does not have proper root access i tried CWM and TWRP recovery but stilll same message of root checker
plz help and sorry about my English
check attachment pic plz
why did you switch back to CWM? I really (at the moment) recommend you stay with TWRP 2.6.3.3 or .4

and also flash SuperSU (by Chainfire) from here: http://download.chainfire.eu/supersu instead of superuser (by Koush) because some apps have problems with superuser on 4.4 ROMs.
 
adeel343
Old
#9  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 32
Join Date: Jun 2014
Default plz help installing Xposed insataller framework

thanks flashing with SuperSU (by Chainfire

now plz could u help me installing Xposed insataller framework,error that im getting is in attachment pics
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-09-11-07-22.jpg
Views:	9
Size:	188.4 KB
ID:	2788497   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-09-11-07-32.png
Views:	9
Size:	235.8 KB
ID:	2788498  
 
nkk71
Old
#10  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2782
Posts: 5,621
Join Date: May 2010
Location: Beirut
Quote:
Originally Posted by adeel343 View Post
thanks flashing with SuperSU (by Chainfire

now plz could u help me installing Xposed insataller framework,error that im getting is in attachment pics
you do understand I'm not really helping you by giving you the answers? you should start searching, reading, and try to solve it by yourself... it's a great feeling when you can figure out something by yourself and get it working

Anyway, here you go: http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=70182

Note: if "classical" installation mode doesn't work, then select "recovery install" mode

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Navigate to Your Favorite Places with LocationDetector

If you’re enjoying an active way of life, you probablytravel a lot, go fishing, … more

LifeStats Automatic Journal Keeps Tabs of Your Day

Most of us live very active lives. This is after all why we’re fans of mobile … more

Android App Review: Hide Your Files with Androignito – XDA Developer TV

Stop right now, look at your phone, and see how many pictures, … more

BrightNotes Makes Cloud Notes Simple and Easy

There are literally thousands of note taking apps available on Android, with practically every … more