PhotoMath: A Math Beginner’s Dream App

more

Leaked Galaxy S6 Apps Hit the Forums

more

Fix Untinted Recent Panels on Lollipop

more

Console OS Brings Android to Your PC

more
Post Reply

What kernel

OP Kobro

8th June 2014, 03:58 PM   |  #1  
Kobro's Avatar
OP Senior Member
Flag Moshav Matityahu
Thanks Meter: 81
 
517 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
What kernel supports BLN and usb OTG and works on stock rom?
8th June 2014, 09:13 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Harare
Thanks Meter: 255
 
777 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by Kobro

What kernel supports BLN and usb OTG and works on stock rom?

none

search would have shown you this
8th June 2014, 10:03 PM   |  #3  
Member
Flag Nemours
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: May 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Kobro

What kernel supports BLN and usb OTG and works on stock rom?

none
9th June 2014, 03:36 PM   |  #4  
Kobro's Avatar
OP Senior Member
Flag Moshav Matityahu
Thanks Meter: 81
 
517 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by efaustino84

none

search would have shown you this

i did try searching, i did not find anything so i asked to make sure.
9th June 2014, 04:45 PM   |  #5  
factorexh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
290 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
nope. nope. nope. nope. even hard developement in cm11(novafusion) its kind of buggy.
you can use otg transfer files plug mouse/keyboard/gamepad. but when you unplug it. phone thinks its charging something. you need to reboot phone everytime.
9th June 2014, 05:11 PM   |  #6  
Kobro's Avatar
OP Senior Member
Flag Moshav Matityahu
Thanks Meter: 81
 
517 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by factorexh

nope. nope. nope. nope. even hard developement in cm11(novafusion) its kind of buggy.
you can use otg transfer files plug mouse/keyboard/gamepad. but when you unplug it. phone thinks its charging something. you need to reboot phone everytime.

i dont use otg so often, ad even if i do start, a reboot only takes, what, a minute?
9th June 2014, 05:24 PM   |  #7  
factorexh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 90
 
290 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by Kobro

i dont use otg so often, ad even if i do start, a reboot only takes, what, a minute?

not a massive headache. just reboot after unplug otg features works well.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes