Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Odin woes...

OP nicogetz

6th June 2014, 03:21 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 10
 
44 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
So I was trying to reset my mother's t769 to stock, and have somehow ended up I. A bootloop. I made sure to uncheck repartition, and Odin reports everything went OK, but the phone never makes it past the Samsung logo... I've repeated the Odin process 3x with the "hitsquad" firmware, downloaded the firmware from sammobile.com and tried that too...any suggestions? What did I do wrong?!

Sent from my SGH-T999 using XDA Free mobile app
7th June 2014, 05:17 PM   |  #2  
Durteedee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
255 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Did you Factory reset?

Sent from my LT30p using Tapatalk
8th June 2014, 06:09 AM   |  #3  
flyers00's Avatar
Senior Member
Flag Marlton
Thanks Meter: 348
 
1,162 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
I no longer have this phone but you may want to try another USB port and also reinstall the Samsung mobile driver. Then give Odin another try.

Sent from my Moto X using XDA Premium 4 mobile app
8th June 2014, 10:57 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by flyers00

I no longer have this phone but you may want to try another USB port and also reinstall the Samsung mobile driver. Then give Odin another try.

Sent from my Moto X using XDA Premium 4 mobile app

Here's a simple fix(it worked for me):
1. Flash CWM Recovery onto your phone using Odin.
2. Disconnect your phone from the USB cable
3. Hold the Power button + Volume buttons until the CWM Recovery comes up
4. Factory Reset + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache
5. Reboot
6. IF the boot loops is still there, now's the time to reinstall the ROM again using Odin
7. The stock ROM that I used to flash using Odinwasn't the one you're using as I had many problems with it, I instead used the T769UVLH5_T769TMBLH5_TMB.tar which got it to work.
8. If you can't find the file somewhere online, just ask for and I will upload it
9th June 2014, 05:54 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 10
 
44 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Thank you so much--for some reason, it wouldn't enter recovery until I odin'ed cwm, then I was able to factory reset/wipe data and cache and everything was working again.

Sent from my SGH-T999 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes