Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Still not working on Galaxy S5

6th June 2014, 02:28 AM   |  #1  
deathadder7's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
So a few months ago I posted a thread saying that themer beta does not work on my new galaxy s5. Till this day it still does not work and got no answer on how to fix it. When I select a them it says loading, and all of a sudden the phone turns black. The buttons highlight for about 3 secs and stop. I then completely turn off the phone. After that it starts up without the samsung boot icon and takes me directly to the Verizion boot icon, where it freezes and I have to remove the battery and put it back in. Any help!?!?


It also seems other people are having this problems on other phones like the HTC One M8. They say it's from the new update.
6th June 2014, 11:16 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
I'm using a galaxy s5 and it works perfectly.
7th June 2014, 02:53 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Im Using S5, also working perfectly for me
7th June 2014, 11:21 AM   |  #4  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter: 457
 
1,023 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by deathadder7

So a few months ago I posted a thread saying that themer beta does not work on my new galaxy s5. Till this day it still does not work and got no answer on how to fix it. When I select a them it says loading, and all of a sudden the phone turns black. The buttons highlight for about 3 secs and stop. I then completely turn off the phone. After that it starts up without the samsung boot icon and takes me directly to the Verizion boot icon, where it freezes and I have to remove the battery and put it back in. Any help!?!?


It also seems other people are having this problems on other phones like the HTC One M8. They say it's from the new update.

Hi,

What Android version/root status/ROM are you using?
7th June 2014, 02:42 PM   |  #5  
deathadder7's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I am not rooted nor am I using a custom rom. I am on andriod kit Kat.


Sent from my SM-G900V using Tapatalk
9th June 2014, 10:53 PM   |  #6  
ThemerSupport's Avatar
Official Themer Rep
Thanks Meter: 457
 
1,023 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by deathadder7

I am not rooted nor am I using a custom rom. I am on andriod kit Kat.


Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Hi deathadder,

Do other launchers work fine or is it just Themer that is giving this issue?

Can you please contact support@themerapp.com, and explain your situation. We've notified the developers and they should be able to address this issue. Sorry for the inconvenience.
10th June 2014, 02:04 AM   |  #7  
deathadder7's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by ThemerSupport

Hi deathadder,

Do other launchers work fine or is it just Themer that is giving this issue?

Can you please contact support@themerapp.com, and explain your situation. We've notified the developers and they should be able to address this issue. Sorry for the inconvenience.

Other launchers work fine. Sorry for late reply, but some themes work. Others crash my phone. I have only had one theme that has worked. The launcher works, but some of the themes don't.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes