Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Can someone please help me find the proper firmware?!

OP Kobro

9th June 2014, 03:52 PM   |  #11  
tys0n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Stockholm
Thanks Meter: 1,262
 
1,982 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Kobro

it shows:
Version

AP: I8190LUBAMH1

CP:I8190LUBAMH1

CSC: I8190LUUBAMH1

It's this one that you have now.
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=20965
I think you can use any i8190L firmware anyway. Why not try the latest one from may 2014.
Sent through time and space from my s3mini/CM11
Last edited by tys0n; 9th June 2014 at 04:11 PM.
The Following User Says Thank You to tys0n For This Useful Post: [ View ]
9th June 2014, 04:57 PM   |  #12  
Kobro's Avatar
OP Senior Member
Flag Moshav Matityahu
Thanks Meter: 75
 
479 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by tys0n

It's this one that you have now.
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=20965
I think you can use any i8190L firmware anyway. Why not try the latest one from may 2014.
Sent through time and space from my s3mini/CM11

Thanks so much!
whats the difference? both are android 4.1.2, right?
Last edited by Kobro; 9th June 2014 at 05:06 PM.
10th June 2014, 04:12 AM   |  #13  
MoisesPerez's Avatar
Member
Flag Mexico
Thanks Meter: 13
 
63 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by Kobro

does it have english us in the languages?

Yes it does!
The Following User Says Thank You to MoisesPerez For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes