How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

how do i fix this error

OP deanoz99

9th June 2014, 08:27 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2012
I have had this strange problem on my note 3 for the past week

I cannot for the life of me fix it

I have added a attachment for the error on my screen after booting th3 phone up
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-09-19-22-58.jpg
Views:	84
Size:	181.6 KB
ID:	2789563  
9th June 2014, 09:11 PM   |  #2  
verny94's Avatar
Senior Member
Flag Kladno
Thanks Meter: 73
 
387 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
You must turn of the factory mode
Try to press power button for 2 minute. Phone will restart to normal mode.
Last edited by verny94; 9th June 2014 at 09:18 PM.
9th June 2014, 09:30 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by verny94

You must turn of the factory mode
Try to press power button for 2 minute. Phone will restart to normal mode.

Nope still not working.
9th June 2014, 09:39 PM   |  #4  
verny94's Avatar
Senior Member
Flag Kladno
Thanks Meter: 73
 
387 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
So flash stock ROM via Odin
9th June 2014, 09:55 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2012
I have tried that numerous times. I always have the same error.
10th June 2014, 01:03 AM   |  #6  
donvito62's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
62 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
only if your phone is rooted.open root explorer
efs
factoryApp
open factorymode with text editor
change from off to on.
reboot.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Last edited by donvito62; 10th June 2014 at 01:05 AM.
10th June 2014, 04:16 AM   |  #7  
vndnguyen's Avatar
Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 923
 
2,498 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deanoz99

I have had this strange problem on my note 3 for the past week

I cannot for the life of me fix it

I have added a attachment for the error on my screen after booting th3 phone up

Curiously, what did you do with it?

If your phone has been rooted, try this:

1- Install this app: https://play.google.com/store/apps/d...al.androidterm
2- Open and enter these commands:

Code:
su
echo -n ON > /efs/FactoryApp/factorymode
3- Reboot
10th June 2014, 08:11 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 13
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2012
I cant actually tell you what i done to create this error.

I have fixed it now. I went to the efs folder and it only had a few items in it. So i flashed stock rom through odin, that still created the error. But i backed up efs, restored my nanodroid and then restored efs.

All works fine now

Thanks for some info

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes